1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Netflix’in yeni uygulamasının gizemi ortaya çıktı

Netflix’in yeni uygulamasının gizemi ortaya çıktı

featured
service

Netflix’in Reyin Başkan Yardımcısı Mike Verdu, bir blog yazısında, “Mobil oyunları Netflix’e ilave ettiğimizden beri azalarımız için harika bir reyin tecrübeyi oluşturmayı hedef aldık. Emelimiz her zaman herkesin ulaşabileceği, sorunsuz ve kullanışlı bir hizmetle her yerde reyin oynamaktır. Bugün, oyunları azalarımızın Netflix’i kullandıkları her aygıtta, televizyonlarda, bilgisayarlarda ve mobil makinelerde oynanabilir hale getirmek için ilk adımı atıyoruz” dedi.

Beta testi, başlangıçta grafik tabanlı serüven oyunu Oxenfree ve retro madencilik oyunu Molehew’s Mining Adventure gibi iki oyunu kapsamakta. Televizyonda reyin oynamak isteyen beta testçilerinin Netflix Reyin Kumandası uygulamasını indirmeleri gerekmektedir. PC veya Mac üzerinde tarayıcıda reyin oynuyorsanız, klavye ve fareyi kullanabilirsiniz.

Netflix, reyin akış teknolojisini ve reyin kumandası uygulamasını daha geniş bir kitleye sunmadan evvel test etmeyi kastetmektedir. Başlangıçta mobil reyin akışı sadece belirtilen televizyonlarla sınırlı olacak: Amazon Fire TV Medya Oynatıcıları, Google TV’li Chromecast, LG TV’ler, Nvidia Shield TV, Roku makineleri ve TV’ler, Samsung Smart TV’ler ve Walmart ONN. Netflix, bu listede yer alan makinelere sürekli olarak yenilerini ilave etmeye devam etmektedir. Dolayısıyla, şayet aygıtınız listede yoksa ilerleyen zamanlarda ilave edilip ilave edilmediğini hakimiyet edebilirsiniz.

Netflix’in reyin endüstrisinde ne kadar tesirli olabileceği münazaralı bir mevzu olabilir; ancak işletmenin bu alanda yer edinmeye çalışması oldukça coşku verici bir büyüme olarak görülebilir. Bulut reyin sektörünün büyük bir potansiyele sahip olduğu sarih bir biçimde görülmekte, fakat daha evvel Google Stadia gibi sınamalarda istenilen zafer tutulamamıştır. Netflix, şu an büyük bir reyin portföyüne sahip değil, ancak süratle gelişen ücretsiz mobil reyin seçenekleri, kullanıcılarına dizi kısımları arasında süratlice reyin oynama ihtimali sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Netflix’in yeni uygulamasının gizemi ortaya çıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz