1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone SE 4 çıkmadan özellikleri deşifre oldu

iPhone SE 4 çıkmadan özellikleri deşifre oldu

featured
service

Unknownz21 kullanıcı ismiyle yapılan bir paylaşımda, 4. nesil iPhone SE’nin bazı ehemmiyetli özelliklerinin dışında iPhone 15 Pro stilinde harekât düğmelerine sahip olması bekleniyor. Sızdıran, son tweet’inde iPhone SE 4 tasarımının iPhone 14’ü temel aldığını iddia ederek bazı yeni ayrıntıları ortaya çıkardı.

Kaynaklar, makinenin Lightning değil de USB-C irtibat noktası ile çalışacağı söyleniyor. Ayrıca iPhone SE’de Touch ID butonu yerine Face ID’nin bulunacağı iddiaları da var.

Bu iddiaların en acayibi ise, mevzubahisi modelin iPhone 15 Pro ile iPhone 15 Pro Max’in harekât butonlarına sahip olacağı.. Özelliğin iPhone 15 ile iPhone 15 Plus’ta bulunmadığı, Pro ve Max modellerinde olacağı iddia edildi. Bu gibi vaziyetlerde, iPhone SE ile muhtemelen bu özelliği sunmayan iPhone 15 ile iPhone 15 Plus’ın arasında net bir ayrım yapılabilir.

Ayrıca iPhone SE’nin de mevcut modelde olduğu biçimde bir adet arka kameraya sahip olacağı söyleniyor. Bu arada yeni nesil olarak geliştirilen iPhone SE’nin, Apple’ın uzun zamandır rivayetleri ortaya çıkan 5G modemini ilk özümseyenlerden biri olacağı varsayım ediliyor. Bu modemin ise 2025’ten evvel piyasaya sürülmesi tasarlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone SE 4 çıkmadan özellikleri deşifre oldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz