1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. İnternet dünyasına yepyeni bir soluk: Web Roulette sonunda geldi

İnternet dünyasına yepyeni bir soluk: Web Roulette sonunda geldi

featured
service

Impending tarafından geliştirilen yeni mobil web tarayıcısı Web Roulette!, sanki Chrome veya Safari’den değişik bir stille dikkat topluyor, özellikle de TikTok’a benzeyen istikametleriyle. Uygulama, App Store’dan fiyatsız bir biçimde indirilebiliyor ve rastgele bir içi satın alma gerektirmiyor, bu da büyük bir avantaj olarak görülüyor. İşte öteki ayrıntılar…

Web Roulette!’un konsepti oldukça kolay ve sansasyonel. Bu tarayıcı, en hoşlandığınız siteleri yatay kaydırma biçiminde göreöğrenmenize imkân tanıyor ve hatta telefonunuzu sallayarak sürpriz bir web sitesi keşfetmenizi sağlıyor.

Uygulayı açtığınızda, kaydırarak seçebileceğiniz birkaç evvelden belirlenmiş site sunuluyor. Bu listede popüler bloglar, Imgur, Metacritic gibi siteler ile birkaç web çizgi roman sitesi yer alıyor.

Eksi düğmesine basarak istemediğiniz bir siteyi kolayca kaldırabilir ve üst menüdeki “Site ekle” alternatifi ile yeni siteler ilave edebilirsiniz. Dilediğiniz siteyi buraya ilave edebilmeniz, listenizi şahsileştirme bahtı veriyor; böylece gözde yer imlerinizi bu tarayıcıya da taşıyabilirsiniz. Alta doğru kaydırdığınızda, alışverişten esine, spor ve modadan iş dünyasına, oyunlardan teknolojiye ve yaşam stiline kadar pek çok kategoriye parçalamış tekliflerle karşılaşacaksınız.

Web Roulette!, kullanıcılarına değişik bir web tarama tecrübeyi sunan, kullanımı kolay ve elastik bir mobil tarayıcı olarak öne çıkıyor. Özellikle evvelden belirlenmiş siteleri özelleştirme ve kategorilere göre yeni tekliflere erişme ihtimali, kullanıcıları memnun eden özelliklerden biri olarak görülüyor. Bu yeni tarayıcı, internet kullanıcılarının değişik bir perspektifle içerik keşfetmelerini sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnternet dünyasına yepyeni bir soluk: Web Roulette sonunda geldi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz