1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Tanıtımı yapıldı! Kablosuz Corsair NightSabre fare aklınızı başınızdan alacak

Tanıtımı yapıldı! Kablosuz Corsair NightSabre fare aklınızı başınızdan alacak

featured
service

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE DETAYLARI

Corsair NightSabre kablosuz oyuncu faresi, Corsair Marksman sensörü ile donatılmış durumda. Birden fazka özelliği olan sensör, 26000 DPI değerine ulaşabiliyor ve 50g hızlanma ile 650IPS değerine sahip. Ayrıca fare üzerinde bulunan özel bir tuş sayesinde DPI değeri anlık olarak değiştirilebiliyor.

Farede toplamda 11 adet programlanabilir tuş mevcut ve 1ms gecikme süresine sahip. Bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth ve kablolu bağlantı olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Farede uç kısımlarda, ortada ve avuç içinde RGB aydınlatma bölgeleri bulunuyor ve bu bölgeler özelleştirilebiliyor.

ŞARJ SÜRECİ VE FİYATI

Corsair NightSabre kablosuz oyuncu faresi, tek bir şarj ile 100 saate kadar kullanım imkanı sunuyor ve sadece 15 dakikalık şarj ile 20 saate kadar kullanım süresi elde edilebiliyor. Fare için belirlenen fiyat etiketi ise 170 dolar.

Corsair, oyuncu donanımları alanında sürekli olarak sınırları zorlamaya devam ederken NightSabre kablosuz oyuncu faresi yüksek DPI hassasiyeti, programlanabilir tuşlar, düşük gecikme süresi, özelleştirilebilir RGB aydınlatma ve uzun pil ömrü gibi etkileyici özellikleriyle pazarda farkını ortaya koyuyor.

Oyuncular, keskin ve duyarlı kontrol, kişiselleştirilmiş estetik ve pil ömrü endişesi olmadan uzun oyun seanslarının keyfini çıkarabilirler.

Corsair NightSabre kablosuz oyuncu faresi, etkileyici özellikleri ve rekabetçi fiyatıyla oyuncu fareleri alanındaöemli bir seçenek olarak öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanıtımı yapıldı! Kablosuz Corsair NightSabre fare aklınızı başınızdan alacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz