1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Dünyanın en sıcak UFO noktaları belirlendi

Dünyanın en sıcak UFO noktaları belirlendi

featured
service

Harita, Pentagon başkanının “dünya çapında yüzlerce gizemli nesnenin görüldüğünü” itiraf etmesinin sonrasın ortaya çıktı. Pentagon’un Tüm Alanlarda Anomali Çözüm Ofisi (AARO) direktörü olarak görev yapan Dr. Sean Kirkpatrick, konuyla ilgili açıklamasında Onları dünyanın her yerinde görebiliyoruz ve çok ilginç hareketler yaptıklarını biliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Harita, 1996 ve 2023 raporlarına göre en çok görülen yerleri gösteriyor. Özellikle sıcak yerler Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri kıyılarındadır. Haritaya göre, UFO gözlemleri Japonya’nın Nagazaki ve Hiroşima kentinde, Kaliforniya dahil Amerika Birleşik Devletleri’nin doğu ve batı kıyılarında ve Orta Doğu’nun bazı bölgelerinde yoğunlaşıyor.

Harita, 1945’te Amerikan atom saldırılarının hedefi olan Nagazaki ve Hiroşima şehirleri de dahil olmak üzere, özellikle güneybatı Japonya bölgesini gösteriyor. Japonya’daki bir diğer sıcak nokta, Fukushima’da bulunan “UFO Şehri” lakaplı küçük Iinomachi topluluğudur.

Iinomachi topluluğu hayranları çekmek ve kendisini “uzaylıların evi” olarak tanıtmak için uzaylı temalı dekorasyonlarla süslenmiş bir yerdir. Burası aynı zamanda 2021’de açılan ve uzaya merakı ile bilinen Takeharu Mikami’nin yönettiği Uluslararası UFO Laboratuvarı isimli bir araştırma tesisinin de üssüdür. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dünyanın en sıcak UFO noktaları belirlendi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz