1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları! Mansur Yavaş ne kadar oy aldı?

31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları! Mansur Yavaş ne kadar oy aldı?

featured
service

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından sayımlara geçilecek. Bu çerçevede adayların oy oranları ilk araştırılacak olan konular arasında yer alırken “CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ne kadar oy aldı?” sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar adayların ne kadar oy aldığını merak ediyor.

CHP ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MANSUR YAVAŞ NE KADAR OY ALDI?

2024 Yerel Seçim sonuçlarına yönelik detaylar merak ediliyor. “Mansur Yavaş ne kadar oy aldı? Mansur Yavaş oy oranı ve oy sayısı ne kadar?” sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar adayların aldıkları oy oranları hakkında araştırmalarını sürdürüyor. 

Bu çerçevede ‘’31 Mart Yerel Seçim Sonuçları 2024: Mansur Yavaş ne kadar oy aldı? İmamoğlu oy oranı ve oy sayısı” gibi konular gündeme gelirken konu hakkında YSK’dan resmi açıklamalar henüz gelmedi. Açıklama geldiği anda Haberankara.com adresinde yer alacak.

MANSUR YAVAŞ KİMDİR?

Mansur Yavaş, 23 Mayıs 1955’te Ankara’nın Beypazarı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Beypazarı’nda tamamlayan Yavaş, 1983’te İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1989 – 1994 arasında Beypazarı Belediyesi Meclis üyesi olarak görev yapan Yavaş, 1999-2009 arasında Beypazarı Belediye Başkanlığını yaptı.

2009 ve 2014 seçimlerinde CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Yavaş, 2019’da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Mansur Yavaş, evli ve 2 çocuk babasıdır. 2024 yerel seçimlerinde CHP’den yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir.

Haberankara.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları! Mansur Yavaş ne kadar oy aldı?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz