1. Haberler
  2. Gündem
  3. İmamoğlu Saraçhane’de konuşuyor: Gaziosmanpaşa ve Beykoz’da yapılan yeniden sayımlara tepki

İmamoğlu Saraçhane’de konuşuyor: Gaziosmanpaşa ve Beykoz’da yapılan yeniden sayımlara tepki

featured
service

İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, İstanbul’un Beykoz ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde AKP’nin itirazlarının kabul edilip, Fatih ve Arnavutköy’de yapılan CHP itirazlarının kabul edilmemesini ‘çifte standart’ olarak niteleyerek tepki gösterdi.

İmamoğlu geçmişte iktidarın İBB projelerini engellemeye yönelik hareketlerine de dikkat çekerek, bu uygulamalara son verme çağsısı yaptı.

İmamoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Milletimiz derin vicdanını ve ferasetini göstermiştir. Halkın yaşamakta olduğu ekonomik zorlukları önemsemeyen, bu zorluklarla başa çıkması için vatandaşa verilen desteklerle kendi çıkarları adına alay eden o kibirli anlayış mahkum olmuştur.

Metro ve diğer büyük yatırımlarımızın hayata geçmesi için gereken imzayı atmaktan kaçınan sahip olduğunu yetkiyi halkın zararına sonuna kadar istismar eden o yönetim anlayışı mahkum olmuştur.

31 Mart’ta İstanbullular bu şehirde ve bu ülkede hukuk, demokrasi ve sosyal adalet istediklerini açıkça ve haykırarak ortaya koymuştur. Bence bu yönüyle tarihe geçecektir.

İstanbul artık çok daha öngörülebilir ve güçlü bir şekilde güvenilir bir şehir olarak dünya ekonomisinin, dünya demokrasisinin çok önde çok güçlü lider bir aktörü olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Sandıktan çıkan mesajı çok doğru anladığımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler vatandaşın iradesi ve talebi doğrultusunda halkçı, icraatçı bir siyaseti çok daha aktif bir biçimde ve güçlü bir şekilde insanlarımızın çıkarı doğrultusunda yapmaya devam edeceğiz.

İktidarın da vatandaşın hukuk ve demokrasi ve sosyal adalet talebini dikkate alıp yerine getirmesini yürekten diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu Saraçhane’de konuşuyor: Gaziosmanpaşa ve Beykoz’da yapılan yeniden sayımlara tepki
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz