1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kılıçdaroğlu: “Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım çok bedel ödedim”

Kılıçdaroğlu: “Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım çok bedel ödedim”

featured
service

Uğur Dündar ile yaşadığı tartışmaya ilişkin sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, “Söylemem gerekenleri dün mektubumda söyledim, ilave bir cümle kurmak istemem, söylediklerimin arkasındayım.” şeklinde konuştu.

“Bu seçim başarısında sizin büyük payınız var. Ancak sizin adınız anılmıyor. Bu konuyla ilgili hakkınızı teslim etmiyorlar, ne söylersiniz?” sorusuna ise Kılıçdaroğlu, “Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım, çok bedel ödedim, çok sıkıntı çektim, çok hakarete uğradım, çok risk aldım ancak millette partiyi buluşturduk. Partimizin ilkelerinden birisi de Halkçılık’tır. Biz partiyi halkla buluşturduk, halkın partisi haline getirdik. Apartman görevlileri ile ilk ben toplantı yaptım.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, taşeron işçilerin sorunlarını gündeme getirerek, muhafazakar dünya ile partiyi barıştırdığını ve milletle devleti barıştırdıklarını vurguladı. Kılıçdaroğlu, buna “Helalleşme” dediklerini ve bu yolda kararlı bir biçimde ilerleyeceklerini, geri dönmeyeceklerini belirterek, milletle devleti barıştırmalarının en büyük başarıları olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kılıçdaroğlu: “Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım çok bedel ödedim”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz