1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türk Telekom hattı olanlar dikkat! Herkese bedava internet hediyesi dağıtıyor: Son başvuru tarihi bugün

Türk Telekom hattı olanlar dikkat! Herkese bedava internet hediyesi dağıtıyor: Son başvuru tarihi bugün

featured
service

Türk Telekom tarafından yapılan açıklama doğrultusunda hat sahipleri için belirlenen son başvuru tarihine 9 Nisan 2024 olduğu açıklandı. Bu tarihe kadar kullanıcılara 10 GB ücretsiz hediye internet verileceği belirtildi.

Türk Telekom tarafından düzenlenen kampanya doğrultusunda 11 Mart – 9 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında bireysel mobil faturalı aktif müşterilere 10 GB hediye internet sağlanacağı belirtildi. Türk Telekom uygulaması veya SMS yoluyla başvuruda bulunan kullanıcılar kampanya kapsamında Ramazan boyunca saat 00.00-06.00 saatleri arasında geçerli olacak 10 GB internet kazanacakları bildirildi.

Türk Telekom tarafından açıklanan kampanyaya katılım sağlamak isteyen kullanıcılar Türk Telekom uygulaması üzerinden veya SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilecek. Mobil faturalı aktif müşteriler kampanyadan yararlanabiliyor. Pttcell ve Teknosacell faturalı aboneler de kampanyadan yararlanabileceği belirtilirken özel GPO tarifelerinde ve data tarifelerinde bulunan kullanıcıların kampanyadan yararlanamayacağı bildirildi.

turk-telekom-ramazan-bereketi.jpg

Kampanya SMS ile katılmak isteyen kullanıcılar SAHUR 2024 yazıp 5555’e SMS göndererek kampanyadan yararlanabilecek. Kampanyaya Türk Telekom uygulaması üzerinden katılmak isteyen kişiler ise internet paketleri alanında yer alan kampanyaya tıklayarak katılım sağlayabilecek. 11 Mart 2024 tarihinde başlayan kampanya 9 Nisan 2024 tarihinde saat 01:30’da sona erecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk Telekom hattı olanlar dikkat! Herkese bedava internet hediyesi dağıtıyor: Son başvuru tarihi bugün
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz