1. Haberler
  2. Hayat
  3. Bu kadınlardan uzak durun! Böyle kurnazlık görülmedi! Saman altından su yürüten 4 burç

Bu kadınlardan uzak durun! Böyle kurnazlık görülmedi! Saman altından su yürüten 4 burç

featured
service

Yoğun ve gizemli olan akrep kadınları görünüşlerinin arkasında gizledikleri farklı yetenekleri kendilerine saklıyor. Akrep burçları güçlü sezgileri ve stratejik zihinleriyle tanınırken bu özellikler kadınlara ekstra bir cazibe katıyor. Rakiplerini alt etme konusunda her zaman uzman olan akrep kadınları kurnaz doğaları gereği büyüleyici ve çekici kişiliklerini de bir şekilde maskeliyor. Bu özellikleri onlara hem aşkta hem de savaşta rakiplerini eleme fırsatı tanıyor.

Kıvrak bir zekaya sahip olan ikizler kadınları çeneleri ile herkesin manipüle etmeyi başarıyor. Doğal bir iletişim yeteneğine sahip olan bu kişiler sözlerini başkalarını etkilemek konusunda da ustaca kullanıyor. İkizler kadınları farklı sosyal durumlara uyum sağlama konusunda ustalaşırken istediklerini etme konusunda da zahmetsizce karşıdakini büyüleyebiliyor. Doyumsuz merakları ve bilgiye olan susuzlukları ile beslenen ikizler burcu başarı arayışında da dur durak tanımıyor.

oglak-burcu.jpg

Hırsları ve kararlı tavırları gözlerini kör etmiş olan Oğlak burçları kurnaz ve pragmatizm bir duyguya sahiptir. Hedeflerine ulaşma konusunda ne gerekiyorsa yapmaktan kaçınmayan Oğlak burçları hayata yaklaşımlarında son derece stratejik davranışlarda bulunuyor. Kurnaz doğaları sarsılmaz disiplinleri ile birleştiğinde iş ahlaklarıyla uyum içerisinde bir davranış sergileyen bu burç kadınları zorlu rakiplerini de alt etmeyi başarıyor.

basak-burcu.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu kadınlardan uzak durun! Böyle kurnazlık görülmedi! Saman altından su yürüten 4 burç
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz