1. Haberler
  2. Gündem
  3. Afrika’dan Türkiye’ye doğru yola çıktı! 39 derece sıcak alarmı: Yarın resmen kavrulacağız

Afrika’dan Türkiye’ye doğru yola çıktı! 39 derece sıcak alarmı: Yarın resmen kavrulacağız

featured
service

Kış mevsimi boyunca ülkemize bela olan Afrika sıcaklıkları tekrardan ziyarete geliyor. Ülkemize yarından itibaren giriş yapacak Afrika sıcaklıkları, yaz gelmeden yaz mevsimini getirdi. Meteoroloji kaynaklarından gelen uyarılara göre sıcaklıklar 39 dereceye kadar yükselecek.

Afrika sıcaklıkları 2023 yılından itibaren ülkemizde yoğun bir şekilde etkisini gösterirken, yarından itibaren geri geliyor. Türkiye’nin belalısı olarak nitelendirilen Afrika sıcaklıkları, kış mevsiminde kar yağışlarını engelleyen etkenlerden birisi olurken, ülkemizde yaz mevsimini de erken getirdi. Sıcaklıklarda şahlanış yaşanacağını söyleyen meteoroloji kaynaklarından paylaşımlar geldi.

Hava durumu tahminleriyle bilinen ‘Hava Forum’ tarafından yeni uyarılar geldi. Yarın itibariyle Afrika sıcaklıklarının yeniden ülkemize giriş yapacağı paylaşıldı. Yaz gelmeden başlayan bu sıcaklıklara karşı birçok şehirde artış hissedileceği duyuruldu. Bu sezonda ikinci kez sıcaklık değerleri 30 derecenin üzerine çıkacağını paylaştı. Salı ve Çarşamba gününü işaret eden Hava Forum beklenen sıcaklıkları paylaştı. İşte beklenen sıcaklıklar şu şekilde;

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Afrika’dan Türkiye’ye doğru yola çıktı! 39 derece sıcak alarmı: Yarın resmen kavrulacağız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz