1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Pursaklar Belediyesi gençlere kültürel mirası Minik Eller, Büyük Hayaller etkinliği ile tanıttı

Pursaklar Belediyesi gençlere kültürel mirası Minik Eller, Büyük Hayaller etkinliği ile tanıttı

featured
service

GENÇ ÖĞRENCİLER PURSAKLAR’DA 

Hayata geçirilen “Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor’’ temasıyla düzenlenen “Minik Eller, Büyük Hayaller” programında sıradaki durak Pursaklar Belediyesi Hanımevleri oldu. Burada öğrenciler kurslarda eğitim gören isimler ve eğitmenler ile faaliyetlerde bulundular. Konu ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin öğrencilerin bu tarz faaliyetlerin içinde olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

GELENEKSEL SANATLARI TANIMA FIRSATI

Başkan Çetin “Minik Eller Büyük Hayaller etkinliği kapsamında Hanım Evlerimize gelen öğrencilerimiz, geleneksel sanatların ve kültürel mirasın yaşatıldığı kurslarımızda verilen eğitimler hakkında eğitmenlerimizden detaylı bilgiler aldı. Öğretmenlerimiz tarafından evlatlarımıza, uygulanan etkinliklerde yeni ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmeleri imkânı sağlandı. Hanım Evlerimizde yeni meslek ve hobiler edindirirken, aynı zaman geleneksel sanatlarımızı ve kültürel mirasımızı gelecek nesillere taşımaya devam edeceğiz” diyerek benimsedikleri hizmet politikasına bağlı kalacaklarını vurguladı.

Ankara ve ülke genelinde nesiller arasındaki etkileşimi arttıran çalışmalar düzenleniyor. Kültür mirasının devamını sağlamak açısından bu tarz programlara büyük önem veriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pursaklar Belediyesi gençlere kültürel mirası Minik Eller, Büyük Hayaller etkinliği ile tanıttı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz