1. Haberler
  2. Hayat
  3. Deniz sezonunu mayıs ayında açmak isteyenler bu listeye göz atsın! Tatil merkezleri kapılarını açtı

Deniz sezonunu mayıs ayında açmak isteyenler bu listeye göz atsın! Tatil merkezleri kapılarını açtı

featured
service

Gazeteduvar’da yer alan habere göre, deniz sezonunu açmak için sabırsızlananlara ve aşırı sıcak ve kalabalıktan uzak tatil sevenlere, mayıs ayında denize girilebilecek popüler rotalarına göz atabilir.

Sezonu erken açan Akdeniz’in en güzel sahillerine sahip Antalya’da Belek, Side, Kemer, Alanya, Lara plajlarında mayıs ayı itibariyle denize girilebiliyor. Bu bölgelerin tarihi ve doğal güzellikleri de eklendiğinde sizi bu destinasyonlarda harika bir erken yaz tatili fırsatı bekliyor.

Antalya için ilk öneri Kemer’e bağlı Tekirova köyü sınırlarındaki Phaselis Koyu ve antik kenti. Kemer merkeze 12 km mesafedeki Phaselis Koyu’na antik kentin içinden geçebiliyorsunuz. Müzekart ile ya da ücretli girişle antik kentteki Tarihi Tapınak, Hadrian Kapısı ve Phaselis Tiyatrosu gibi etkileyici kalıntıları ziyaret edip sahile geçebilirsiniz. Ancak bölgenin ören yeri olması dolayısıyla burada standart bir plaj hizmeti yok.

Mayıstan ekim sonuna kadar denize girilebilecek tatil beldelerinden biri de Belek.

Mayısın ikinci yarısında ise Güney Ege’de deniz suyu sıcaklığı yükseliyor. Tatilseverlere Muğla’da dört ayrı rota öneriliyor: Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça.

Her mevsim popülerliğini koruyan, tertemiz koy ve plajlarıyla ziyaretçilerini ağırlayan Bodrum, yaz sıcakları başlamadan denizin tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor. Bodrum’un farklı beldeleri eşsiz plajlarla dolu.

Muğla’nın güneyinde bulunan bakir koyları ve berrak deniziyle ünlü Datça yarımadasında mayıs ayında denize girmek, doğanın tadını çıkarırken dingin bir atmosferde vakit geçirmenizi sağlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz sezonunu mayıs ayında açmak isteyenler bu listeye göz atsın! Tatil merkezleri kapılarını açtı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz