1. Haberler
  2. Gündem
  3. Daha önce buz dolu fıçıya girmişti! Çağla Şıkel bu kez de kendini 11 saat kulübeye kapattı – Ankaragündem

Daha önce buz dolu fıçıya girmişti! Çağla Şıkel bu kez de kendini 11 saat kulübeye kapattı – Ankaragündem

featured
service

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Çağla Şıkel, sosyal medya platformu Instagram’dan yaptığı paylaşımda, “Yine kelimelere dökmekte başarısız olduğun bir deneyim” ifadelerini kullandı.

Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Çağla Şıkel, korkularından arınmak için kendini Kırklareli’nde karanlık bir kulübeye kapattı.

Şıkel’in paylaşımı şu şekilde:

“Karanlık inzivadada yaşadığım aynı hissi yaşadım. Kapı kapanır kapanmaz ne zaman açılacak ? diye düşünen zihnimden kurtulmam birkaç saniyemi aldı ve sadece nefesime odaklandım… Meditasyon yapıp yapmadığımı dahi bilmiyorumki… Meditasyonun zaten kendi kendine olduğu , gözümü açsamda zifiri karanlık, BEN, en derinlerim ve nefesim arasında geçen 11 saat… Bir gece öncesinden son yemeğimi 18:30 gibi yiyip 24 saati yemek yemeden ve su içmeden tamamladım. Aynı zamanda vücudumun kendini yenilemesine fırsat tanıdığım büyülü saatler… Kendime hiç bu kadar yaklaştığımı hissetmemiştim.

Hiçkimsesiz hiçbir şeysiz ve zamansız olma hali… Kimi zaman bir cenin gibi kıskıvrak kimi zaman genişleyen kabına sığmayan yaşamın kendisiydim… Ah o kuş sesleri… Bir an bile susmadılar buradayız seni bekliyoruz der gibi… En derin en uzun kendimle başabaşa kalışımdı… Yine kelimelere dökmekte başarısız olduğun bir deneyim… ”

Kaynak: HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Daha önce buz dolu fıçıya girmişti! Çağla Şıkel bu kez de kendini 11 saat kulübeye kapattı – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz