1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türkler değerini bilmiyor, turistler sırf bunun için dünyanın öbür ucundan geliyorlar! Kilolarca depolayıp ülkelerine dönüyorlar

Türkler değerini bilmiyor, turistler sırf bunun için dünyanın öbür ucundan geliyorlar! Kilolarca depolayıp ülkelerine dönüyorlar

featured
service

Yüksek protein içerir: Kaliteli bir protein kaynağı olarak karşımıza çıkan Obruk peyniri, protein, kas gelişimi ile birlikte onarım içinde sıklıkla tüketiliyor. Sporcular ve aktif bireyler de bu lezzetin faydalarından yararlanıyor.

Kalsiyum kaynağı: Sağlıklı kemik ve dişlerin temel yapı taşını oluştururken Obruk peynirinin faydasına da diyecek söz bulunamıyor. Kalsiyum bakımından zengin olmasının yanı sıra kemik sağlığına da destek sağlıyor.

Probiyotik kaynağı: Obruk peyniri, sindirim sistemine faydalı olan probiyotik bakteriler içerir. Bu bakteriler sindirim sisteminin dengelenmesine yardımcı olur ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Laktoz içeriği düşük: Bazı kişilerin laktoz intoleransı bulunurken süt ve süt ürünlerini sindirmekte zorlanır. O bu peynir diğer ürünlere göre daha düşük laktoz içeriğine sahiptir. Bu nedenle laktoz intoleransı bulunan kişilerde kolaylıkla tüketebilmektedir.

Antioksidan zengini: Obruk peyniri antioksidan açısından son derece zenginleştirilmiş bir peynir türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kapsamda yaşlanma sürecini yavaşlatmaktadır.

divle-obruk-peyniri-kapak.jpg

İçerisinde yer alan yüksek oranda vitamin ve mineraller dikkat çekerken Manyas loru Balıkesir yöresine ait bir peynir türü olarak biliniyor. Kaymak tadını andıran bu lezzet yumuşak dokusu ve ağızda kaybolan yapısıyla turistlerin vazgeçilmez lezzeti oluyor. Peynirlerin kalsiyum açısından zengin olduğu bilinirken özellikle Manyas zorunlu kemik ve diş sağlığı üzerinde büyük etkileri bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkler değerini bilmiyor, turistler sırf bunun için dünyanın öbür ucundan geliyorlar! Kilolarca depolayıp ülkelerine dönüyorlar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz