1. Haberler
  2. Gündem
  3. Edirne’den girecek önce İstanbul, Kocaeli, Sakarya… Ağrı’dan çıkacak! Sel felaketine hazır olun

Edirne’den girecek önce İstanbul, Kocaeli, Sakarya… Ağrı’dan çıkacak! Sel felaketine hazır olun

featured
service

Bu sene kış mevsimi tam anlamıyla yaşanmadı. Ülkenin yalnızca yüksek kesimlerinde ciddi kar yağışları görülürken şehir merkezlerine “hiç” denecek kadar az kar yağdı. Öte yandan hava sıcaklıkları beklenmedik bir şekilde yükseldi ve mevsim normallerinin üzerine çıktı. Öyle ki yaz etkisini erken göstermeye başladı. Şimdilerde ise meteorolojik kaynaklardan önemli bir fırtına ve yağış uyarısı yapıldı.

Sosyal medya uygulaması X üzerinden hava durumuna ilişkin sık sık paylaşımlarda bulunan “Meteoroloji Bey” yeni bir paylaşımla vatandaşlara uyarı yaptı. Perşembe gününü işaret eden uzman isim Trakya-İç Ege-Marmara-İç Anadolu için yerel gök gürültülü fırtınaların beklendiğini söyledi.

Bunun yanı sıra Cuma günü ise İç Anadolu ve Kuzeydoğu Anadolu-Batı ve Orta Karadeniz ‘de ve Doğu Akdeniz’de yerel gök gürültülü fırtınaların beklendiğini belirtti.

Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Balkanlar üzerinden Perşembe günü Trof Marmara’ya ilerleyecek Trakya-İç Ege-Marmara-İç Anadolu yerel gök gürültülü fırtınalara yol açması bekleniyor.

Cuma Anadolu yarımadası ULL’ye çevirecek bu nedenle İç Anadolu ve Kuzeydoğu Anadolu-Batı ve Orta Karadeniz ‘de ve Doğu Akdeniz’de yerel gök gürültülü fırtınalar yaşanması muhtemeldir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Edirne’den girecek önce İstanbul, Kocaeli, Sakarya… Ağrı’dan çıkacak! Sel felaketine hazır olun
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz