1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin Netanyahu Talebi için umutluyuz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin Netanyahu Talebi için umutluyuz

featured
service

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin İsrail Başbakanı Netanyahu’ya yönelik talebi hakkında umutlu konuştu. Ayrıca, AK Parti’nin gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Çelik, gelecek hafta sonunda yapılacak AK Parti İstişare ve Değerlendirme Kampı’na ilişkin hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantının başında iç ve dış politika gündemini değerlendirdiğini ve gelecek dönemde dış politikada yoğun bir mesaisinin olacağını vurguladı. Ayrıca, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin İsrail Başbakanı Netanyahu’ya yönelik talebiyle ilgili umutlu olduklarını belirtti.

Çelik, Türkiye’nin teknolojik yeteneklerini öne çıkaran bir örnek verdi. Akıncı İHA’nın İran’daki göreve hızlı ve etkili bir şekilde cevap vermesi, Türkiye’nin savunma teknolojisi alanındaki gelişmelerinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Netanyahu ve hükümet üyeleri hakkında yapılan talebin, savaş suçlarına yönelik bir adım olduğunu vurgulayan Çelik, insanlık vicdanı ve uluslararası hukukun doğru tarafında durulması gerektiğini ifade etti.

İspanya, Norveç ve İrlanda’nın Filistin’i devlet olarak tanıma kararını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Çelik, bunun uluslararası toplumun İsrail’in politikalarına tepkisini yansıttığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin Netanyahu Talebi için umutluyuz
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz