1. Haberler
  2. Hayat
  3. Uyumadan önce yastığın altına bir tane kalıp sabun koyun, olacakları izleyin! Dr. Mehmet Öz önerdi

Uyumadan önce yastığın altına bir tane kalıp sabun koyun, olacakları izleyin! Dr. Mehmet Öz önerdi

featured
service

Birçok kişinin yaşadığı huzursuz bacak sendromunun evde kolay bir şekilde çözümü olduğunu belirten Dr. Mehmet Öz, herkese çılgınca gelen o yöntemi açıkladı. İnsanların eskiden bu çözümü uyguladığını ve rahat bir şekilde uyuduğunu söyleyen Öz, lavanta veya herhangi bir sabun kalıbının yastığın altına yerleştirilmesinin rahatlatıcı bir etki sağladığını belirtti. Kalıp sabun içerisinde bulunan magnezyumun bacakları rahatlattığını dile getiren Öz, herkesin uygulayabileceğini de vurguladı.

EŞEK SABUNUNUN FAYDALARI NELERDİR?

İçerisinde bolca A , B1, B2, C ve E vitamini barındıran eşek sabunu magnezyum, kalsiyum, potasyum, fosfor, çinko, sodyum içermektedir. Hem cilde hem de saçı büyük fayda sağlayan eşek sabununun başlıca faydaları şu şekildedir:

esek-sutu-sabunu.jpg

Eşek sabunu cildi fayda sağladığı kadar saça da fayda sağlamaktadır. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan bu sabun rahatlıkla saçınızı ve vücudunuzu arındırmak için kullanılabilir. Düzenli kullanılması durumunda saç sorunlarının kısa sürede ortadan kalktığı görülmektedir. Kış aylarında cildim çok kuruyor diyorsanız Eşek sütü sabununu kullanarak cildi soğuktan ve güneşin zararlı etkilerinden koruyabilirsiniz. Kışın cildin nemlendiren bu sabun yazın da güneş ışınlarından karşı koruma sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uyumadan önce yastığın altına bir tane kalıp sabun koyun, olacakları izleyin! Dr. Mehmet Öz önerdi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz