1. Haberler
  2. Hayat
  3. Bugün tartışmalara açık bir gün, aman dikkat! Koç, boğa, ikizler, akrep ve kovalar… İşte 23 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Bugün tartışmalara açık bir gün, aman dikkat! Koç, boğa, ikizler, akrep ve kovalar… İşte 23 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

featured
service

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Birinin size ya da belki de sizin hakkınızda yaptığı aşağılayıcı ya da incitici bir yorum, bu şekilde amaçlanmamış olsa bile, aslında size bir iyilik yapıyor olabilir. Mesajın kendisinden ziyade mesajın sahibine odaklanabilirseniz, bu kişinin gerçekte kim olduğunu ilk kez görmeye başlarsınız. Eğer o kişiye güveniyorsanız, bu güveni tamamen kaybedebilirsiniz, ancak bu uzun vadede size fayda sağlayacaktır. Düşmanlarınızın kim olduğunu bilmek, kimin sizin tarafınızda olduğunu bilmek kadar, hatta daha da önemlidir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün kendinizi normalde aynı fikirde olduğunuz biriyle tartışırken bulabilirsiniz. Bu ister işte ister özel hayatınızda olsun, sizin için oldukça sürpriz olabilir. Muhtemelen bu kişiyle önemli her konuda aynı fikirde olduğunuzu düşünüyordunuz, bu yüzden aynı fikirde olmadığınız büyük bir konu olduğunu öğrenmek biraz kafa karıştırıcı olabilir. Aslında, sürtüşmeyi aşabilirseniz, birbirinizden bir şeyler öğrenebilirsiniz. Karşı tarafın görüşlerine açık olun, o da sizin görüşlerinize açık olacaktır. Belki orta noktada buluşabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bir şeyi yapmak istediğiniz için ya da sizin için doğru olduğunu düşündüğünüz için değil de yapmanız gerektiğini düşündüğünüz için kendinize baskı yapıyor olabilirsiniz. Bu, kendinize baskı yapmak için iyi bir neden değil. Ayrıca sizin için en iyi olduğunu düşündüğünüz şey yerine bir başkasının sizin için belirlediği ideallere boyun eğiyor olabilirsiniz. Bugün bir adım geri atın. Size tam olarak doğru gelmeyen önemli bir seçimi neden yaptığınızı analiz etmeye çalışın. Bunu doğru nedenlerle yapıp yapmadığınızdan emin olun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

Şu anda birisinin sizin hakkınızda başkalarına söylediği ya da ima ettiği şeylerden dolayı kızgın olabilirsiniz. Bunun doğru olmadığını ve sizi gerçekte olduğunuz kişiyi temsil etmeyen bir şekilde resmettiğini biliyorsunuz. Bu yalanı ele almak ve bunun bir yalan olduğuna dair kendi beyanınızı yapmak için büyük bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Bunu yaparsanız, onu gerçekte olduğundan daha önemli hale getirmiş olursunuz. Size sormadan buna inanan biri pek akıllı değildir. Bu konuyu gündeme getirirseniz, başkaları bunu sizin için önemli olarak algılayabilir. Sadece kendiniz olun ve bırakın başkaları düşünsün.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yapmayı veya öğrenmeyi çok istediğiniz bir şey var, ancak programınız planlarınızı sürekli erteliyor. Yine de bu sizin için hala önemli ve buna bir şans vermeyi kendinize borçlusunuz. Belki de buna fırsat yaratmak için halihazırda üzerinde çalıştığınız bir şeyi hafifletebilirsiniz. Ya da belki programınıza yakın, ancak hemen olmayan bir gelecek için bir plan koyabilirsiniz, böylece sürekli ertelemek zorunda kalmazsınız. Başka bir deyişle, sizin için önemliyse bir yolunu bulmanın bir başka yolu var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bugün tartışmalara açık bir gün, aman dikkat! Koç, boğa, ikizler, akrep ve kovalar… İşte 23 Mayıs 2024 günlük burç yorumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz