1. Haberler
  2. Gündem
  3. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Efes-2024 Tatbikatı hazırlıklarını denetlemek üzere İzmir’de

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Efes-2024 Tatbikatı hazırlıklarını denetlemek üzere İzmir’de

featured
service

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanlarıyla birlikte, Efes-2024 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü hazırlıklarını denetlemek üzere İzmir’e gitti.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Bakan Güler’in İzmir ziyaretinin detayları paylaşıldı. Güler’e, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu eşlik etti. Heyet, Efes-2024 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü hazırlıklarını yerinde denetlemek üzere İzmir’e hareket etti.

Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi, İzmir’de ilk olarak İzmir Valiliğini ziyaret etti. Burada, Vali Süleyman Elban’dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldılar. İzmir’in genel durumu ve yürütülen projeler hakkında detaylı bir bilgilendirme yapıldı.

Valilik ziyaretinin ardından, Bakan Güler ve beraberindeki heyet Ege Ordusu Komutanlığı’na geçti. Askeri törenle karşılanan Güler, burada inceleme ve denetlemelerde bulundu. Efes-2024 Tatbikatı’nın hazırlıklarını yerinde inceleyen Güler, gerekli talimatları verdi. Tatbikatın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için alınan önlemler ve hazırlık süreci hakkında detaylı bilgi aldı.

Efes-2024 Tatbikatı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en önemli tatbikatlarından biri olarak biliniyor. Bu tür denetimler, tatbikatın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için kritik önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Efes-2024 Tatbikatı hazırlıklarını denetlemek üzere İzmir’de
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz