1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Huawei, kare formlu Watch Fit 3’ü Türkiye’de satışa sundu

Huawei, kare formlu Watch Fit 3’ü Türkiye’de satışa sundu

featured
service

Huawei Watch Fit 3, sadece 9.9 mm kalınlığında ve 26 gram ağırlığında olup, kullanıcılara hafif ve rahat bir kullanım sunuyor. 1,82 inç AMOLED ekranı, 1.500 nit parlaklık ve 347 ppi çözünürlük ile mükemmel bir görüntü kalitesi sağlıyor. Saatin tasarımında kullanılan “sun-brushed” taç, kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla özenle tasarlandı.

Watch Fit 3’ün arayüzünde dergi tarzı bir ekran görüntüsü ve kart tarzı liste bulunuyor. Bu özellikler, büyük yazı tipleri sayesinde önemli bilgilerin daha net ve kolay okunmasını sağlıyor. “Odaklanmış tasarım” konsepti ile kullanıcı deneyimi en üst düzeye çıkarılıyor.

Huawei Watch Fit 3, günlük kullanımda şıklığı yakalamak için çeşitli renk ve kayış seçenekleri sunuyor:

Tüm kayışlar “Link” tasarımı ile kolayca değiştirilebiliyor, böylece kullanıcılar saati kişisel tarzlarına göre özelleştirebiliyor.

Huawei Watch Fit 3, iOS ve Android cihazlarla uyumlu olan Huawei Sağlık uygulaması üzerinden kişiselleştirilebiliyor. Saat, kullanıcı ile cihaz arasındaki etkileşimi artırmak amacıyla üç yeni saat yüzü ile birlikte geliyor.

Huawei Watch Fit 3, yeşil, gri, siyah, pembe ve beyaz renk seçenekleriyle ve kauçuk, naylon ve deri kayış varyantlarıyla Huawei Online Mağaza üzerinden 4.499 TL fiyatla satışa sunuluyor. İlk satış dönemine özel olarak:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huawei, kare formlu Watch Fit 3’ü Türkiye’de satışa sundu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz