1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bu işte çalışanlar yılda 150 bin dolar kazanıyor! Kimse yanaşmıyor

Bu işte çalışanlar yılda 150 bin dolar kazanıyor! Kimse yanaşmıyor

featured
service

Florida’ya servet göçü yaşanan bölgelerde, özellikle Palm Beach’te, ev hizmetlilerine olan talep tavan yapmış durumda. Bu durum, temizlik görevlileri başta olmak üzere, dadılar, şefler, şoförler ve kişisel güvenlik görevlilerine olan ihtiyacı artırmıştır.

Temizlik görevlilerinin maaşları Palm Beach ve Güney Florida’da genellikle 150 bin doları geçiyor. Bu durum, malikane sahipleri arasında ciddi bir rekabete yol açıyor.

The Wellington Agency’nin kurucusu April Berube, CNBC’ye yaptığı açıklamada, özellikle Palm Beach ve Miami’deki talep patlamasını vurguladı. Berube, 30 yıllık kariyerinde böyle bir durumla karşılaşmadığını belirtti.

Palm Beach’teki deneyimli temizlik görevlileri, sağlık yardımları ve fazla mesai dahil olmak üzere, genellikle yıllık 120 bin ila 150 bin dolar kazanıyor. Berube, temizlikçilerin özel becerilere sahip olmaları gerektiğini, antikaları ve sanat eserlerini nasıl temizleyeceklerini bilmeleri gerektiğini ifade etti.

Lily Pond Services’in kurucusu Melissa Psitos da, Palm Beach’te bir baş kahyanın yılda 250 bin dolara kadar kazandığını belirtiyor. Psitos, piyasada yeterli temizlik personeli bulunmamasının zengin ev sahipleri arasında teklif savaşlarına yol açtığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu işte çalışanlar yılda 150 bin dolar kazanıyor! Kimse yanaşmıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz