1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan ve Engin Polat Çifti darp iddiası ile hakim karşısında

Dilan ve Engin Polat Çifti darp iddiası ile hakim karşısında

featured
service

‘Kara para aklama’ ve ‘vergi kaçırma’ gibi pek çok suçlamadan dolayı tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti, komşuları ile daha önce yaşamış oldukları kavga nedeniyle bugün hakim karşısına çıkarıldı. Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanıklar Dilan ve Engin Polat çifti, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılım gösterirken, tarafların avukatları da salonda hazır şekilde yer aldı.

Savunmasında Dilan Polat, “Biz aramızda uzlaştık. Kimseyi darp etmiş değilim ki zaten bir erkeği darp edebilmem mümkün değil. Tehdit ya da hakaret içerikli de konuşmadım. Bir husumetimiz yok. Sadece otopark yüzünden bir tartışma yaşandı. Suçlamaları kabul etmiyor ve beraatımı istiyorum. Kimseden de şikayetçi değilim” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili olarak Engin Polat ise “Olayın yaşandığı gün misafirimiz vardı ve misafirin çocuğu hastalandığı için acil şekilde çıkmamız gerekti. Metin Bey aracını, arkadaşımızın aracının arkasına çekmiş. Eşim durumu açıklamak için gittiğinde ise tartışma çıkmış. Ben eşimin çığlığını duydum. Bakmaya gittiğimde eşime yönelik Metin Bey’in bazı hareketler yaptığını gördüm. Eşimin göğsüne vurdu. Bu durum üzerine, eşimi korumak için bir seferlik bir darp yaşandı. Suçlamayı kabul etmiyorum ve beraatımı talep ediyorum” şeklinde ifade verdi.

Müştekinin avukatları ise şikayetin geri çekildiğini ve dosyanın düşürülmesini istediklerini belirtti. Mahkeme, davayı 14 Haziran’a erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan ve Engin Polat Çifti darp iddiası ile hakim karşısında
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz