1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mersin’de TAG Otoyolu’nda katliam gibi kaza: 10 ölü, 40 yaralı

Mersin’de TAG Otoyolu’nda katliam gibi kaza: 10 ölü, 40 yaralı

featured
service

Mersin’de TAG Otoyolu’nda dün akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaşamını kaybetti, 8’i ağır olmak üzere 40 kişi yaralandı. Kazaya neden olan otobüs şoförü Ali G. tutuklandı.

Mersin’in Yenice Mahallesi mevkisinde gerçekleşen kazada, Star Diyarbakır firmasına ait 34 SD 8821 plakalı yolcu otobüsü karşı şeride geçerek 2 otomobil ve 1 kamyona çarptı. Olayda 10 kişi yaşamını yitirdi, 40 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Adana ve Diyarbakır’a gönderildi.

Kazaya tanık olan Murat Şahin, hava yağışlıyken karşı şeritten gelen otobüsün takla atarak yola savrulduğunu gördüğünü belirtti. Şahin, “Aracı dayım kullanıyordu, ben yolcu konumundaydım. Otobüsün muavini, ‘Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik’ dedi” ifadelerini kullandı.

Kazaya neden olan yolcu otobüsünün şoförü Ali G., tedavisinin ardından gözaltına alındı ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kazadan geriye kalan buruk hikayeler, olayın acısını daha da derinleştiriyor. Kazada hayatını kaybedenlerden Serhat Taraman, ablasının ameliyatı için İstanbul’a gitmek üzere yola çıkmıştı. 5 yaşındaki Taha Acet, kemik kanseri tedavisi için annesiyle İstanbul’a gidiyordu. Birsen Çiftsüren ise trafik kazası geçiren yeğenini görmek için Ankara’ya gitmek üzere otobüse binmişti.

Kazada yaralanan 40 kişinin tedavileri Tarsus Devlet Hastanesi, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çukurova Devlet Hastanesi ve özel hastanelerde devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin’de TAG Otoyolu’nda katliam gibi kaza: 10 ölü, 40 yaralı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz