1. Haberler
  2. Gündem
  3. İkramiye almak isteyenler dikkat! O tarihe kadar emeklilik başvurusu yapmanız gerekiyor!

İkramiye almak isteyenler dikkat! O tarihe kadar emeklilik başvurusu yapmanız gerekiyor!

featured
service

Yaklaşık 16 milyon emeklinin beklediği bayram ikramiyesi süreci başladı. Bu yıl emekli ikramiyesi 3 bin liraya yükseltildi. 1 Haziran ve öncesinde emekli maaşını hak edenler, bu ikramiyeden faydalanabilecek. SGK’ya 31 Mayıs’a kadar emeklilik başvurusu yapanlar, Kurban Bayramı öncesinde ikramiye almaya hak kazanacak.

Emekli ikramiyesi almaya hak kazanmak için emeklilik dilekçesinin zamanında verilmesi büyük önem taşıyor. Yeni emekli olacaklar için maaşın ödenip ödenmediğinden ziyade başvurunun yapıldığı tarih dikkate alınıyor. Bu nedenle, emekli ikramiyesi alabilmek için başvurunun 31 Mayıs’tan önce tamamlanması gerekiyor.

Emekli ikramiyesi sürecine dahil olabilmek için emeklilik başvurularının SGK’ya zamanında iletilmesi gerekiyor. Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi almak isteyenlerin başvurularını 31 Mayıs’a kadar yapmaları şart. İkramiye ödemeleri ise en geç 10-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Emeklilik başvurusu ve ikramiye hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, SGK’nın resmi internet sitesi ve iletişim kanallarından bilgi alabilirler.

Emekli olmak isteyen vatandaşlar için SGK tarafından yapılan bu düzenleme, Kurban Bayramı öncesinde önemli bir avantaj sağlıyor. 31 Mayıs’a kadar başvuru yapan emekliler, bayram ikramiyesi alarak bayrama daha rahat bir şekilde girebilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İkramiye almak isteyenler dikkat! O tarihe kadar emeklilik başvurusu yapmanız gerekiyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz