1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özel, Erdoğan’ın memleketinde konuştu: Normalleşme muhalefetin dozunu düşürmek değildir

Özel, Erdoğan’ın memleketinde konuştu: Normalleşme muhalefetin dozunu düşürmek değildir

featured
service

Özgür Özel’in konuşmasının satır başları şöyle

Biz yerel seçimlerde şunu söylemiştik, milletin gündeminde olmayan hiçbir şey Özgür Özel’in, CHP’nin gündeminde olmayacak. Asla kısır çekişmelereler, kimlik siyasetiyle meşgul olmayacağız. Milletin gündeminde ne varsa o bizim gündemimizde olacak. Onu konuşacak, anlatacağız. Sonuç alamazsak; sokaklar, meydanlar bizimdir. Sizin sesinizi duyacağız, sesinizi duyuracağız.

Birileri siyasetteki normalleşmeden rahatsızlık duyup eski kavgalı günleri, tartışmalı günleri geri getirmek istiyor ama ben şunu söylüyorum, normalleşme muhalefetin dozu düşürmek değildir. Normalleşme vatandaşın sorununu görmemek değildir. Aksine normalleşmek, hem müzakere hem mücadele temek, sorunu görmek demletirdir.

Hakaret etmenin, tartışmanın ne bana ne kendisine ne Rize’ye ne de Türkiye’ye faydası var. Ancak ben buradan sayın Erdoğan’a kendi memleketinden; AK Partili, CHP’li, MHP’li İYİ Partili her görüşten hemşerisinin sesini duyurmaya, çay üreticisinin sesini duyurmaya geldim.

CHP olarak bugün burada bulunmamızın en önemli sebebi 31 Mart’ta hep birlikte büyük bir başarı kazandığımız Türkiye İttifakı’nın bize yüklediği sorumluluktur. O yüzden ben Türkiye İttifakı’nın verdiği görev ve sorumlulukla buraya geldim. Karşımda sadece CHP’liler yok, tüm görüşten Rizeliler buradalar. Doğu Karadenizliler buradalar. Biz burada Rize İttifakı’nı görüyoruz. Çay İttifakı’nı görüyoruz.

Filistin’i tanıyan ülkeleri tek tek arıyoruz. Zulüm dursun, İsrail’in yaptığı soykırımı bir kez de Rize’den lanetliyoruz.

Son yıllar da tarım ülkesi olma özelliğini kaybetme üzüntüsü yaşıyoruz. Bizim ülkemizde her yıl Trakya kadar ekilir toprak, AK Parti hükümeti boyunca bu toprakları boş kaldı, kaybedildi. Bu sebeple çiftçinin haklarını korurken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir” sözünü hiç unutmuyoruz.

Çiftçilerimize neleri önerdiğimizi söylemeliyim çünkü CHP sorunu sadece söyleyen değil çözümlerini anlatan, öneriler sunan bir partidir. Çiftçilerimizin sorunlarını çözmek için önce kanuna uyacağız. 2006’da çıkan kanuna uyulmuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özel, Erdoğan’ın memleketinde konuştu: Normalleşme muhalefetin dozunu düşürmek değildir
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz