1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Google’dan Android cihazlara 7 yeni güncelleme!

Google’dan Android cihazlara 7 yeni güncelleme!

featured
service

Android 8 ve sonraki sürümleri kullanan tüm telefonlarda kullanıma sunulmaya başlanan bu özellik, kullanıcıların gönderilmiş mesajlarını 15 dakika içinde düzenlemelerine imkan tanıyor. WhatsApp ve iMessage gibi rakip mesajlaşma servislerinde de benzer özellikler bulunuyor, bu nedenle Google’ın bu adımı rekabet açısından önemli.

Google, kullanıcıların bir Android tableti veya Chromebook’u telefonlarının hotspot’una tek bir dokunuşla, şifre gerekmeksizin bağlayabilmelerini sağlayan anlık hotspot özelliğini de duyurdu. Bu özellik, kullanıcıların cihazlarını daha hızlı ve kolay bir şekilde internete bağlamalarını sağlayacak.

Ayrıca, Google Meet aramaları sırasında Cast simgesine dokunarak bağlı telefonlar, tabletler ve web tarayıcıları arasında geçiş yapma imkanı sunan güncelleme de 10 Haziran’dan itibaren Android 11 ve sonraki sürümleri kullanan cihazlara geliyor.

Kullanıcıların en sık kullandıkları akıllı ev cihazlarını hızlı bir şekilde görüntülemelerine ve kontrol etmelerine olanak tanıyan Google Home Favoriler widget’ı, artık genel önizlemede mevcut ve Android telefonların ana ekranına eklenebiliyor. Bu widget, akıllı ev cihazlarının yönetimini daha kolay hale getiriyor.

Ayrıca, Wear OS 3 ve sonraki sürümlerini kullanan akıllı saatler, Google Home Sık Kullanılanlar kutucuğunu ve ABD ile Almanya’da Google Wallet için yeni bir PayPal seçeneğini de destekleyecek.

Emoji Kitchen, 10 Haziran’dan itibaren Gboard üzerinden paylaşılabilecek yeni çıkartma kombinasyonları ile güncelleniyor. Bu güncelleme, kullanıcıların duygularını ve ifadelerini daha yaratıcı ve eğlenceli bir şekilde paylaşmalarını sağlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google’dan Android cihazlara 7 yeni güncelleme!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz