1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Instagram’a kullanıcıları kızdıracak ‘reklam’ özelliği geliyor!

Instagram’a kullanıcıları kızdıracak ‘reklam’ özelliği geliyor!

featured
service

Meta’nın “Instagram’da reklam göstermenin yeni bir yolu” olarak tanımladığı bu özellik, diğer pek çok uygulamada gördüğümüz atlanamayan reklamlar gibi çalışacak. Kullanıcılar, Reklam Arası kapsamında aniden beliren reklamları atlayamayacaklar ve tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi, reklamın ne kadar süreceğini gösteren bir sayaçla bilgilendirilecekler.

Instagram’ın henüz test aşamasında olan Reklam Arası özelliği, bazı kullanıcıların tepkisini çekmiş durumda. Özellikle Reddit gibi sosyal ağlarda yapılan paylaşımlarda, kullanıcılar bu özelliğin rahatsız edici olduğunu belirtiyorlar. Hatta bazı kullanıcılar, sırf bu özellik yüzünden Instagram’ı bırakabileceklerini ifade ediyorlar.

Instagram’ın bu yeni özelliği tüm kullanıcılarına ulaştırıp ulaştırmayacağı şu an için belirsiz. Ayrıca, bu reklamların ne sıklıkla ve ne kadar rahatsız edici olacağı da net değil. Ancak şu bir gerçek ki, kullanıcıların tepkileri dikkatle izleniyor ve bu geri bildirimler, özelliğin geleceğini şekillendirebilir.

Instagram kullanıcıları, platformun geleceğinde nelerle karşılaşacaklarını merakla bekliyor. Reklam Arası özelliği, sosyal medya deneyimini nasıl etkileyecek, hep birlikte göreceğiz. Şirketin, kullanıcı geri bildirimlerine göre bu özellik üzerinde değişiklik yapıp yapmayacağı ise zamanla netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram’a kullanıcıları kızdıracak ‘reklam’ özelliği geliyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz