1. Haberler
  2. Gündem
  3. Polemik büyüyor! Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a şok eden sözler: Yalan söylüyor!

Polemik büyüyor! Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a şok eden sözler: Yalan söylüyor!

featured
service

Acun Ilıcalı’nın açıklamaları şu şekilde:

“Yönetime girmemdeki en büyük sebep şartların değişmesi. Fenerbahçe sevgim 7-8 yaşından beri sürüyor. Taraftar olarak sürekli maçlara gidiyordum zaten. Ali Koç yanıma gel dedi. İşlerim de iyi gitmişken ve sayın başkanımız bu teklifi yapmışken kabul ettim.”

“Ben, Jose Mourinho, Mario Branco, Ahmet Ketenci ve Ali Koç beraber futbol bölümünü sırtlayacağız gibi görünüyoruz eğer ki seçimi kazanırsak. 15 gündür Mario Branco ile sürekli çalışıyoruz. Jose Mourinho’nun gelmesiyle birlikte futbol da bu kadar anlayan bir ekip ben görmedim.”

“Mourinho fikri Branco’dan çıktı. Ali Koç ile bu fikri yaklaşık iki ay önce paylaşmış. İlk temas Ali Koç’un bilgisiyle Mario Branco oldu. Ben futbolda şunu anladım, herkes konuşur birisi gider alır. Biz de tam anlamıyla bunu yaptık.”

“Mourinho gibi isimler güven ister. Burada en önemli faktörler Fenerbahçe isminin güveni ve Ali Koç ismi. Ali Koç’un Fenerbahçe başkanı olması çok önemli etkenler bu tip şeylerde. Mourinho ile görüştüğümde gelmeye çok istekli görünüyordu.”

“Ben, Mourinho ile görüşmeye gittiğimde Fenerbahçe’nin rakiplerinden Partizan’ı araştırmaya analiz etmeye başladım demişti. Görüşmeye gittiğimizde Aziz Yıldırım’dan yüksek bir teklif aldığını ancak bunu pazarlık kozu olarak kullanmayacağını söyledi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polemik büyüyor! Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a şok eden sözler: Yalan söylüyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz