1. Haberler
  2. Gündem
  3. Oğlu için yapmıştı, şimdi İngiltere’ye satıyor! Dünyada ilk kez Türkiye’de üretildi, yerli ürüne ilgi yağıyor

Oğlu için yapmıştı, şimdi İngiltere’ye satıyor! Dünyada ilk kez Türkiye’de üretildi, yerli ürüne ilgi yağıyor

featured
service

5 yıl önce kendi çocuğu için yaptığı elektrikli bir bisiklet prototipi üzerinden muhteşem bir teknoloji imza atan elektrik mühendisi Gökhan Yağcı, Genoride adını dünyaya yazdırdı. Oğluna bisiklet arayışına giren mühendis baba değişik bisikletler denese de umduğunu bulamadı. 4 tekerlekli bisikletler, iki tekerlekli bisikletler hatta akülü arabalar derken çocuğunun her arazide rahat bir şekilde kullanabileceği bir ürüne ulaşamadı.

Elektrik mühendisi olmasının da verdiği avantajla birlikte çocuğu için kendi bisikletini kendi yapmaya karar veren elektrik mühendisi Gökhan Yağcı, enerji sektöründe çalışırken kendi istekleri doğrultusunda yeni bir ürün üretti. Pedalla elektrik üretebilen muhteşem bir teknoloji imza atan mühendis baba, bir prototip üzerinden çalışmalarını yürüttü.

Oğlunun her arazide kullanabileceği muhteşem bir bisiklete imza atan Gökhan Yağcı, pedalla elektrik üretebilen muhteşem teknolojiyi şimdi dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor. Her arazide dağda bayırda kullanılabilen elektrikli bisiklet farklı ve konforlu bir deneyim sağlıyor.

Dünyanın ilk elektrikli çocuk bisikleti projesi Genoride yatırımcılarını arıyor - Elektrikli Araçlar Dergisi

Şirket adına yeni bir ürün tasarımı yapılmaya başlanırken elektrik mühendisi Gökhan Yağcı aklına kendi ürettiği bisiklet gelince kolları sıvadı. Bu deneyime tüm çocuklar ulaşsın diyerek işe Girişen mühendis Yağcı, fikri tüm dünyaya yayma kararı aldı.

Genoride bisikletler pedallı elektrik üretme mantığı ile faaliyet gösterirken bisikletlerde bulunan dişli ve zincirli mekanizmaların hiçbirisini de kullanmıyor. Genoride, pedalları ile ürettiği elektriği şirket tarafından üretilen elektrik kartları ile birlikte enerji içerisinde depolayarak bataryalardan aldığı güç ile birlikte motorlara iletmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oğlu için yapmıştı, şimdi İngiltere’ye satıyor! Dünyada ilk kez Türkiye’de üretildi, yerli ürüne ilgi yağıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz