1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. O illerde yaşayan annelere büyük destek! E-Devlet üzerinden başvuru!

O illerde yaşayan annelere büyük destek! E-Devlet üzerinden başvuru!

featured
service

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülen proje kapsamında, Avrupa Birliği’nin desteğiyle, 3 büyük ilde başvurular açılmıştır. Bu projede, çocuk sahibi olan annelere ve bakıcılara yönelik aylık 325 Euro ödeme yapılacak ve yaklaşık 11,339 TL destek sağlanacaktır. Bu desteklerin amacı, annelerin iş hayatında istihdam edilmesine olanak sağlamak ve ailelere ekonomik destek sunmaktır.

Başvuruların, İstanbul, Ankara ve İzmir’de yaşayan anneler için e-Devlet aracılığıyla yapılması gerekmektedir. Bu sayede, başvuru süreci daha kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanabilecektir. Ayrıca, bakıcılara da destek sağlanacak olup, proje kapsamında binlerce kadın ve bakıcının faydalanması beklenmektedir.

Destek ödemeleri, döviz kurlarının oynamasına bağlı olarak değişiklik gösterecek ve bu durum, ödemelerin miktarını etkileyecektir. Bakan Işıkhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kadınları her aşamada desteklemeye devam ettiklerini vurgulayarak, projenin önemine dikkat çekmiştir.

Kadınlara yönelik bu destek programı, hem çalışan annelere iş hayatında daha fazla destek sağlamakta hem de ailelere ekonomik olarak katkıda bulunmaktadır. Başvuruların hızlı bir şekilde yapılması ve gerekli belgelerin eksiksiz olarak sunulması önemlidir. Kadın istihdamının artırılması, toplumun kalkınması için önemli bir adımdır ve bu destek programı bu hedefe katkı sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O illerde yaşayan annelere büyük destek! E-Devlet üzerinden başvuru!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz