1. Haberler
  2. Hayat
  3. Mustafa Topaloğlu’nun oğlundan Özcan Deniz’e zehir Zemberek sözler! ‘Sen bir yerlere geldiysen onlar sayesinde…’

Mustafa Topaloğlu’nun oğlundan Özcan Deniz’e zehir Zemberek sözler! ‘Sen bir yerlere geldiysen onlar sayesinde…’

featured
service

Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına katılan Çağlayan Topaloğlu, Özcan Deniz’i hedef alarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Özcan Deniz’in, babası Mustafa Topaloğlu sayesinde ün kazandığını öne süren Çağlayan Topaloğlu, Deniz’in ölüye bile saygı duymadığını öne sürdü.

Topaloğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Babam ve amcam onu sıfırdan alıp bir yerlere getirmiş. Sevilen, başarılı bir sanatçı haline gelmişsin. Ben ona ‘bana döner misin?’ diye mesaj attım ve cevap vermedi. Yoğunluğundan görmemiştir diye bir hafta sonra aradım açmadı, geri de dönmedi. Belki de bir ölüm kalım meselesi vardı. Belki senin açacağın telefon birinin hayatını kurtaracaktı. Merakından döner insan. Herkes kendi hareketiyle kişiliğini belli eder. O da kendini böyle belli etti. İyi ki de belli etti, biz de öğrenmiş olduk. Ondan böyle bir şeyi beklemiyordum. Aklımın ucundan geçmedi… Bir hafta sonra katıldığım bir programda bu konu gündem oldu. Geri dönmek bu kadar zor mu? Üzücü…

Prestij Meselesi filminin galasına gelmedi, hakkında tek bir röportaj dahi vermedi. Bu Topaloğlu ailesi sana ne yaptı ya? Sen bir yerlere geldiysen onlar sayesinde. Senin ölüye bile saygın yok, kalmamış. Konu sadece bir telefon değil. Özcan Deniz benim telefonumu açsa ne olur açmasa ne olur? Biz kimin ne olduğunu biliyoruz. O kendini istediği yerde görebilir. Özcan Deniz bizim bu zamana kadar gurur duyduğumuz kişi değilmiş.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mustafa Topaloğlu’nun oğlundan Özcan Deniz’e zehir Zemberek sözler! ‘Sen bir yerlere geldiysen onlar sayesinde…’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz