1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gözlükten kurtulmak isterken kör oldu! 15 dakikalık operasyon 1 saat, 25 dakika sürdü

Gözlükten kurtulmak isterken kör oldu! 15 dakikalık operasyon 1 saat, 25 dakika sürdü

featured
service

Retina ameliyatlarının acil yapılması gerektiğini belirten Ceylan, ikinci ameliyata 4 gün sonra alındığını “Gözümü açmışlar, kapatmışlar ‘ben buna bir şey yapamam’ diye” ifadeleriyle anlattı. Ceylan ilk operasyonun ise 15 dakika denildiğini 1 saat, 25 dakika sürdüğünü ise sonradan öğrendiğini ifade etti.

Aradan geçen süreçte Ceylan’ın sağ gözünde herhangi bir iyileşme sağlanamadı. Ceylan, 3 ay boyunca işinden uzak kaldığını ve bu süreçte 350 bin lira harcadığını ifade etti.

Ceylan’ın avukatı Asiye Meltem Taşçı, müvekkilinin gözünü kaybetmesine neden olan doktorlar hakkında hem malpraktis (bir meslek mensubunun, mesleğini uyguladığı esnada ortaya çıkan hatalı hareketler) hem de ceza davası açtıklarını açıkladı. Taşçı, müvekkilinin ameliyat öncesi komplikasyonlar konusunda bilgilendirilmediğini ve yaşanan durumun “milyonda bir bile olmayacak” bir durum olduğunu belirtti.

Hastane yetkilileri ise hastanın ameliyatla ilgili gelişebilecek komplikasyonlar konusunda önceden bilgilendirildiğini, herhangi bir ihmal olmadığını söyledi.

Bu trajik olay, göz ameliyatlarının risklerine ve hastaların ameliyat öncesi bilgilendirilmesinin önemine bir kez daha dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gözlükten kurtulmak isterken kör oldu! 15 dakikalık operasyon 1 saat, 25 dakika sürdü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz