1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Micron Teknoloji, yeni grafik belleği GDDR7’yi tanıttı! Sektörde çığır açacak

Micron Teknoloji, yeni grafik belleği GDDR7’yi tanıttı! Sektörde çığır açacak

featured
service

Yeni belleğin dört bağımsız kanalı bulunuyor, bu da iş yükünü optimize ederek daha hızlı tepki sürelerine, akıcı oyun deneyimine ve daha kısa işlem sürelerine olanak tanıyor. Ayrıca, %50 daha yüksek enerji verimliliği ve %70 daha az enerji tüketimi ile uyku modunda dahi etkileyici bir performans sergiliyor. Güvenilirlik, uyumluluk ve kullanım kolaylığı açısından da önemli gelişmeler sunuyor.

Micron GDDR7 bellek, %33’e varan performans artışı sağlayarak, yapay zekâ araçlarının tepki sürelerini %20’ye kadar azaltıyor. Bu, özellikle yapay zekâ alanında çalışanlar için önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor. Micron, yeni bellek ile üretilen grafik kartlarının mevcut GDDR6 ve GDDR6X belleklerle kıyaslandığında, 1080p, 1440p ve 4K çözünürlüklerinde ışın izleme ve rasterizasyon performansında %30’un üzerinde bir iyileşme öngörüyor.

GDDR7, Micron’un DDR, LPDDR ve GDDR bellek seçenekleriyle birlikte CPU, NPU ve GPU için kapsamlı bir ürün portföyünü tamamlıyor. Bu yenilikçi adım, grafik belleği teknolojisinin geleceğine dair umut verici bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Micron Teknoloji, yeni grafik belleği GDDR7’yi tanıttı! Sektörde çığır açacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz