1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bankadan 600 TL hediye! Katılım şartları açıklandı!

Bankadan 600 TL hediye! Katılım şartları açıklandı!

featured
service

Garanti BBVA, mobil uygulamasını indirerek bankanın müşterisi olan kişilere çeşitli avantajlar sağlıyor. Bu kampanya ile A101 Ekstra’dan 350 TL indirim kazanabilir ve Bonus ile 500 TL A101 Ekstra harcamasına 250 TL bonus kazanabilirsiniz. Toplamda 600 TL’ye varan bu fırsat, yeni müşteriler için geçerli olacak.

1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyen ve 2024A101 promosyon kodunu uygulamaya giren yeni müşteriler kampanyadan faydalanabilir. Promosyon kodunun, Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanına girilmesi gerekmektedir.

Promosyon kodunu giren müşterilere, www.a101.com.tr/ekstra web sitesi ve A101 Yeni – Ekstra mobil uygulaması üzerinden yapacakları 350 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli 350 TL indirim kodu tanımlanacaktır. İndirim koduna, Garanti BBVA Mobil uygulaması veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndaki “Kampanyalar” alanından ulaşılabilir. Kodlar 3 gün içerisinde paylaşılacaktır.

Kişiye özel üretilen indirim kodları, en geç 15 Temmuz 2024 saat 23:59’a kadar kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kodu kazanabilir. İndirim kodunu kullanmak için ödeme ekranına geçmeden önce telefon numarası ile giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından, “Sepetim” sayfasında yer alan “Kuponlarım” alanına giriş yaparak “Kullan” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır ve bölünemez. İndirim kodu kullanılan alışverişin tamamı iptal veya iade edildiğinde, kampanya devam ediyorsa indirim kodu hesaba tekrar yüklenir. Kısmi iptal veya iade durumlarında indirim kodları hesaba tekrar yüklenmez. Kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz.

Bu kampanya, özellikle Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların dikkatini çekmiş durumda. Hem market harcamaları hem de diğer alışverişlerde kullanabileceğiniz bu indirimler, Garanti BBVA müşterileri için büyük bir fırsat sunuyor. Kazanılan puanlar, anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilir ve harcamalarınızı ücretsiz veya indirimli yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bankadan 600 TL hediye! Katılım şartları açıklandı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz