1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kurban Bayramı’nda hava nasıl olacak? Tatil planı yapanlar dikkat: 16-17-18-19 Haziran hava durumu tahmini

Kurban Bayramı’nda hava nasıl olacak? Tatil planı yapanlar dikkat: 16-17-18-19 Haziran hava durumu tahmini

featured
service

Bayram süresince güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor. Bu durum, parkta vakit geçirmek, piknik yapmak veya plajda dinlenmek için ideal bir ortam sağlayacak. İşte 2024 Kurban Bayramı için şehir bazında hava durumu tahminleri:

Bayramın ilk günü olan 16 Haziran Pazar, İstanbul’da güneşli bir hava ile başlayacak. Gündüz sıcaklıkları 26°C’ye kadar yükselirken, gece sıcaklıkları 19°C civarında olacak. İstanbul’un parklarında yürüyüş yapmak veya Boğaz’da tekne turu ile bu güzel havayı değerlendirebilirsiniz.

17 Haziran Pazartesi günü İstanbul yine çoğunlukla güneşli olacak. Gündüz sıcaklıkları 27°C, gece sıcaklıkları ise 18°C olacak. Bu ılıman hava, ailenizle dışarıda piknik yapmak için ideal olabilir.

18 Haziran Salı ve 19 Haziran Çarşamba günleri de İstanbul’da güneşli hava devam edecek. Gündüz sıcaklığı 27°C, gece sıcaklığı ise 19°C olacak.

Ankara'da gezilecek yerler: 13 ayrı adres - Haber 7 Gezi Rehberi

Ankara’da tatilin ilk günü olan 16 Haziran Pazar, parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklar gündüz 26°C, gece ise 18°C civarında olacak. Güneşin bulutlar arasından parladığı bu günde başkentte yürüyüş yapabilirsiniz.

17 Haziran Pazartesi günü Ankara’da hava güneşli ve aralıklı bulutlu olacak. Gündüz sıcaklıkları 27°C, gece sıcaklıkları ise 19°C civarında olacak. Bu güneşli ve serin hava, dışarıda zaman geçirmek için mükemmeldir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kurban Bayramı’nda hava nasıl olacak? Tatil planı yapanlar dikkat: 16-17-18-19 Haziran hava durumu tahmini
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz