1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Tatilcilerin yeni gözdesi: Karavan tatilinin maliyeti ne kadar?

Tatilcilerin yeni gözdesi: Karavan tatilinin maliyeti ne kadar?

featured
service

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Birçok vatandaş tatil için farklı seçenekleri denemeye başladı. Otel ve pansiyon seçenekleri dışında vatandaşların yeni gözdesi karavan tatili oldu.

Otel fiyatlarındaki artış birçok tatilciyi karavan tatiline yönlendirdi. Karavanın daha az maliyetli olmasının yanında, sınırsız konaklama alanı sağlaması, konforlu ve avantajlı bir tatil seçeneği sunması tercihler arasında yer alıyor. Peki, karavan tatili ne kadara mal oluyor? İşte detaylar…

COVID-19 salgınından sonra doğada zaman geçirmek isteyen vatandaşların sayısı daha da arttı. Karavan tatilini tercih eden tatilciler karavan için yüklü bir miktar ödemek durumunda kalacak.

Karavanın boyutu, markası, iç tasarımı, kullanılan malzemeler ve ekstra özellikler gibi faktörler fiyatı etkiliyor. Basit bir karavanın fiyatı 300 bin TL’den başlayabilirken, daha lüks ve büyük modeller binlerce dolara kadar çıkabilir. İkinci el karavan fiyatları ise 200 bin TL’den başlıyor.

Sezonluk karavan hizmeti almak isteyenlerin sayısı da oldukça fazla. Kiralama ücretleri çekme karavanda 2 – 3 bin lira arasında, motokaravanda 3 bin 500 ila 4 bin lira civarında.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tatilcilerin yeni gözdesi: Karavan tatilinin maliyeti ne kadar?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz