1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ucuz diye Türkiye’ye gelip zayıflama ameliyatı oldu: Ertesi gün öldü! Kötü ameliyat yapıldığı iddia edildi

Ucuz diye Türkiye’ye gelip zayıflama ameliyatı oldu: Ertesi gün öldü! Kötü ameliyat yapıldığı iddia edildi

featured
service

Shannon Bowe’nin ailesi, kliniklerin etkinliklerine de sınırlama getirilmesini istiyor. Otellerin, klinik günü adı verilen etkinliklere ev sahipliği yapmaması çağrısında bulunuyor.

İngiltere’deki ailesi, Shannon Bowe’nin ameliyat sonrası durumunun ağırlaştığı bilgisini alır almaz Türkiye’ye geldi. Fakat genç kadın operasyonun ertesi günü hayatını kaybetti.

Shannon Bowe’nin ölümü, Türkiye’de zayıflama ameliyatlarının risklerini bir kez daha gündeme getirirken, ailesi benzer trajedilerin yaşanmaması için önlem alınmasını talep ediyor.

İsviçreninsesi’nde yer alan habere göre, Shannon Bowe’nin ailesinin bulunduğu bölgenin milletvekili John McNally, artan ölüm sayılarına rağmen Hilton, Holiday Inn, Maldron ve Clayton gibi tanınmış otel zincirlerinde yapılan etkinliklerin, Türk şirketlerine güvenilirlik kazandırdığını savunuyor.

Bu etkinliklerde bazı firmaların birden fazla ameliyata indirim ya da istenen güne randevu gibi satış taktikleri eleştiriliyor.

Falkirk Milletvekili John McNally, satış günleri adı verilen bu etkinliklerin savunmasız kişileri istismar ettiğini savundu.

Shannon Bowe’nin ölümünden bu yana ilk kez açıklama yapan ailesi, otellere bu tür etkinliklere izin vermeme çağrısı yapan kampanyaya destek verdiklerini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ucuz diye Türkiye’ye gelip zayıflama ameliyatı oldu: Ertesi gün öldü! Kötü ameliyat yapıldığı iddia edildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz