1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eczaneye ilaç almaya gittiğinde, ‘Sen ölmüşsün haberin yok’ dediler! Böylesi pişmiş tavuğun başına gelmez

Eczaneye ilaç almaya gittiğinde, ‘Sen ölmüşsün haberin yok’ dediler! Böylesi pişmiş tavuğun başına gelmez

featured
service

Şaban Er, konunun nedenini araştırdığında 3 Mayıs 2024 tarihinde kendisiyle aynı isim ve soy isimdeki Samsun’un Alaçam ilçesinde yaşayan başka bir kişinin kimliksiz şekilde Bafra Devlet Hastanesi acil servisine götürüldüğünü, 5 Mayıs 2024 tarihinde hayatını kaybettiğini, hastane çalışanlarının ise ölüm raporunu hazırlarken kontrol etmediğini öğrendi. Yapılan yanlıştan dönüldü ve Şaban Er, 12 gün sonra Nüfus Müdürlüğü’nden ‘sağ’ olduğuna dair belge aldı.

“Arkadaşlarım yaşayan ölü olarak görünüyorsun araç kullanma dediler” ifadesini kullanan Şaban Er, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben bunu trafik polisi arkadaşlara sordum, ‘Kullanmazsan iyi olur’ dediler. Arkadaşlarımla gideceğim yere gidiyorum, kendi aracımla 10 dakikada halledeceğim işi, 1,5 saatte hallediyorum. Evimin Doğal Afet Sigortası vardı, Bafra’ya gitmek gerekiyordu, bir şoför buldum, öyle gittim. İki ay sonra oğlumun düğünü var, araba kullanamadığım için gideceğim yere gidemeyeceğim, psikolojim bozuldu. Devletimizin bu süreci hızlandırmalarını istiyorum.”

sistemde-olu-gorunuyorum-ne-yapmaliyim-1.jpg

Şaban Er, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bu olayı yaşadıktan sonra, ne yaşadığımdan bir şey anladım ne de nefes aldığımdan. Yavaş yavaş psikolojim bozulmuştu. Bu süreçte birçok kişi bana yardımcı oldu, fakat 12 gün boyunca çektiğim sıkıntıyı anlatmak zor. Eğer süreç daha uzun sürseydi, gerçekten akıl sağlığımı kaybedebilirdim. Bir yanlışlık sizi öldürebiliyor. Bu süreçte akrabalarım ve arkadaşlarım beni aradı. Nüfus Müdürlüğü’nden ‘sağ’ belgesi aldıktan sonra ilaçlarımı alabildim. Sağ belgesini aldıktan sonra yeniden doğmuş gibi hissettim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”

sistemde-olu-gorunuyorum-ne-yapmaliyim-4.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eczaneye ilaç almaya gittiğinde, ‘Sen ölmüşsün haberin yok’ dediler! Böylesi pişmiş tavuğun başına gelmez
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz