1. Haberler
  2. Gündem
  3. MGM’den uyarı geldi: Sıcaklıklar artıyor dikkatli olun!

MGM’den uyarı geldi: Sıcaklıklar artıyor dikkatli olun!

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Giresun, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde yerel sağanak yağışlar görülecek. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Ancak, bugün için bazı bölgelerde artan sıcaklıklarla birlikte yağış riski bulunuyor.

İstanbul’da bugün hava az bulutlu ve açık olarak başlayacak ancak zamanla parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Yağmur riski düşük olsa da, gün içinde beklenmedik yağışlara karşı hazırlıklı olmakta fayda var. Sıcaklık ise 20°C ile 32°C arasında seyredecek.

Diğer büyükşehirlerde ise durum şu şekilde: Ankara’da hava az bulutlu ve açık, sıcaklık 14°C ile 30°C arasında değişecek. İzmir’de ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak, sıcaklık 21°C ile 35°C arasında seyredecek. Diyarbakır’da parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor, sıcaklık ise 18°C ile 34°C arasında değişecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, halkı ani sıcaklık değişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle yağışlı bölgelerde su birikintilerine karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Bu nedenle, güneşli bir gün gibi görünse de yanınıza bir şemsiye almayı unutmayın!

Haftanın geri kalanında ise sıcaklıkların artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Özellikle iç ve güney bölgelerde bunun etkisi daha fazla hissedilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MGM’den uyarı geldi: Sıcaklıklar artıyor dikkatli olun!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz