1. Haberler
  2. Hayat
  3. Aldığınız kaşar peynirlerine dikkat! Herkes güzel zannediyor hilesini kimse anlamıyor! Aslında sahtesi böyle anlaşılıyormuş…

Aldığınız kaşar peynirlerine dikkat! Herkes güzel zannediyor hilesini kimse anlamıyor! Aslında sahtesi böyle anlaşılıyormuş…

featured
service

1. Ambalajı Kontrol Edin: Aldığınız ürünlerde ilk iş ambalaj kontrolü yapmak olmalı. Hileli kaşar peynirlerinde genellikle ambalajlarda belirli bilgilerin gizlendiği görülmektedir. Bu kapsamda peynirin ambalajına dikkatlice incelediğinizde üretici firma üretim tarihi ve son kullanma tarihine dikkat etmelidir.

2. Fiyatı İnceleyin: Normalde kaşar peyniri fiyatlarının belirli bir aralıkta seyrettiği görülmektedir. Aldığınız kaşar peynirinin fiyatı normal fiyatının çok daha altındaysa bu ürüne rağbet etmemeniz gerekiyor.

3. Marka Bilinçliliği: Güvenilir marka ürünlerini tercih etmek son derece önemli bir detaydır. Bu durum hileli kaşar peynirindeki riski en aza indirirken bilindik marka ürünlerinin daha güvenli olduğu uzmanlar tarafından söyleniyor.

SAKİN DENEMEYİN‼️????️1 kg sütten 1 5 KG KAŞAR YAPİMİNİ DENEYENLERİN HEPSİ BEGENMEDİLER,SİZDE DENEMEYİN - YouTube

4. Tadına Bakın: Hileli kaşar peynirleri genellikle orijinal marka peynirlerine göre daha farklı bir tat ve koku içermektedir. Bu nedenle satın almadan önce peynirin tadına bakabilirsiniz.

Sahte besinlerle zehirlenmeyin! İşte aklınıza bile gelmeyecek 5 sahte yiyecek ve ayırt etmenin yolları!

5. Satın Alma Noktalarına Dikkat Edin: Aldığınız ürünleri güvenilir marketlerden ve doğru üreticiden almanız gerekmektedir. Hileli kaşar peyniri riskini bu şekilde en aza indirirken sokak satıcıları veya bilinmeyen kaynaklardan kaşar peyniri almamak gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aldığınız kaşar peynirlerine dikkat! Herkes güzel zannediyor hilesini kimse anlamıyor! Aslında sahtesi böyle anlaşılıyormuş…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz