1. Haberler
  2. Hayat
  3. Murat Soydan kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni nedir, eşi çocukları var mı?

Murat Soydan kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni nedir, eşi çocukları var mı?

featured
service

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti. “Sana Dönmeyeceğim”, “Saadet Güneşi”, “Yalan Yıllar” ve “Dert Bende” gibi yapımlarla tanınan Murat Soydan, 83 yaşında hayatını kaybetti.

Türk sinemasının yakışıklı jönlerinden biri olan Murat Soydan’ın ölüm haberini kızı Mehveş Soydan sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile duyurdu.

Ünlü isimler Murat Soydan’ın vefat haberinin ardından art arda başsağlığı mesajları yayınladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, paylaşımında “Sinemamızın değerli ismi Murat Soydan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Türk sinemasına yaptığı katkılar ve canlandırdığı karakterlerle hafızalarımızda daima yaşayacak Soydan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

HÜLYA KOÇYİĞİT

“Türk sinemasından bir yıldız daha kaydı bugün… Yeşilçam’ın yıldızlarından sevgili arkadaşım Murat Soydan’ın vefat haberini üzülerek öğrendim. Murat ile birlikte sayısız film yaptık, birbirimizi her zaman kolladık; saydık, sevdik, ailelerimizle unutulmaz anları paylaştık. Paylaştığımız tüm o güzel anılar ve sinemamıza bıraktıkların için sana sonsuz teşekkürler benim yakın dostum, canım arkadaşım. Allahtan rahmet, tüm aileye sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

“Yeşilçam dönem arkadaşlarımızdan Murat Soydan’ın vefatını öğrenmenin hüznüyleyim. Sevenlerine sabır diliyorum. Resimdeki yakışıklı Murat’ımız maalesef yok artık…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Murat Soydan kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni nedir, eşi çocukları var mı?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz