1. Haberler
  2. Gündem
  3. ABD’de bir ilk: Biden tüm suçlamalardan suçlu bulundu

ABD’de bir ilk: Biden tüm suçlamalardan suçlu bulundu

featured
service

Jürinin kararının ardından ilk kez bir başkan görevdeyken aile üyesi suçlu bulunmuş oldu. Hunter Biden’ın işlediği suçlar Biden’ın başkanlık görevinden öncesine dayanıyor. Hunter Biden, 25 yıla kadar hapis ve 750 bin dolara kadar para cezasıyla karşı karşıya kalabilir ancak muhtemelen ilk kez suç işleyen biri olarak çok daha az ceza alacak.

Yargıç, Hunter Biden hakkındaki cezanın jürinin kararını takip eden 120 gün için belirleneceğini, bunun da kasımdaki başkanlık seçimlerinden önce ekim ortasında verileceği anlamına geldiğini söyledi.

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın kampanya ekibi tarafından yapılan açıklamada ise, “Bu dava, Çin, Rusya ve Ukrayna’dan on milyonlarca dolar kazanan ‘Biden suç ailesi’nin gerçek suçlarından dikkati başka yöne çekmekten başka bir işe yaramamıştır. Sahtekar Joe Biden’ın Biden ailesi suç imparatorluğu üzerindeki saltanatı 5 Kasım’da sona erecek ve bir daha asla bir Biden kişisel kazanç için devlet erişimini satmayacak. Hunter’a gelince, kendisine iyileşme sürecinde ve hukuki işlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Öte yandan Hunter Biden’da, kardeşi Beau Biden’ın 2015 yılında beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybetmesi sonrasında uyuşturucu ve alkol bağımlılığı başlamıştı.

Kaynak: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABD’de bir ilk: Biden tüm suçlamalardan suçlu bulundu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz