1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Özgür Özel, Bakan Mehmet Şimşek ile görüşecek!

Özgür Özel, Bakan Mehmet Şimşek ile görüşecek!

featured
service

Özgür Özel, konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceğini belirtti. Özel, “Bakan Şimşek ile yapacağımız görüşme, ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri üzerine olacak. Ülkemizin ekonomik istikrarı ve vatandaşlarımızın refahı için atılması gereken adımları konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

CHP Lideri, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu ekonomik zorluklara da dikkat çekerek, “Ekonomik sorunlar, hepimizin ortak sorunudur. Bu sorunları çözmek için birlikte çalışmak zorundayız. Sayın Bakan ile gerçekleştireceğimiz görüşme, bu doğrultuda önemli bir adım olacak.” dedi.

Özel, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Belediyelerimizin kaynaklarının artırılması, yerel yönetimlerin daha etkin hizmet sunabilmesi için şarttır. Merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında daha güçlü bir işbirliği tesis edilmeli” şeklinde konuştu.

Amasya’da vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Özgür Özel, “Sizlerin sorunlarını çözmek ve daha iyi bir Türkiye inşa etmek için buradayız. Hep birlikte çalışarak, daha güzel günlere ulaşacağız.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel, Bakan Mehmet Şimşek ile görüşecek!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz