1. Haberler
  2. Gündem
  3. Emeklilere ikramiyelerden sonra bir ödeme müjdesi daha! O ilçede yaşayanlar 5 bin TL destek alabilecek

Emeklilere ikramiyelerden sonra bir ödeme müjdesi daha! O ilçede yaşayanlar 5 bin TL destek alabilecek

featured
service

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Meclisi’ni olağanüstü toplayarak emeklilere yönelik 5 bin liralık “Pazar Alışveriş Desteği” paketini gündeme taşıdı. Bu destek paketi, belediye meclisinde tüm partilerin oy birliğiyle kabul edildi.

Pazar alışverişi desteği, Şişli Belediyesi’nin hayata geçirdiği üçüncü sosyal destek programı oldu. Bu programdan, yılda bir kez, hane halkı geliri asgari ücretin üçte birinden az olan ve 60 yaş üzeri emekli vatandaşlar yararlanabilecek. Daha önce büyük ilgi gören Bizim Sokak ve Gezici Kent Lokantası projeleri de belediyenin sosyal destek projeleri arasında yer alıyor.

Meclis toplantısında konuşan Şahan, ekonomik krizin etkilerine dikkat çekerek, “Krizler yumağıyla mücadele ediyoruz. Yerel yönetimde önümüzdeki dönem bize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Yakıcı ve yıkıcı ekonomik krizin altında ezilen emeklilerimizi duymak, işitmek zorundayız. Yerelden üreteceğimiz, dokunacağımız her şeyin bu anlamda çok kıymetli olduğunun farkındayız” dedi. Şahan ayrıca, Üsküdar Belediyesi’nin benzer bir projeyi geçtiğimiz ay hayata geçirdiğini belirterek, Şişli’de bu projeyi nasıl uygulayabileceklerini incelediklerini ifade etti.

Şişli Belediyesi Haberleri - Son Dakika Yeni Şişli Belediyesi Gelişmeleri

Emekliler, pazar alışverişi desteği için Şişli Belediyesi’nin internet sitesi www.sisli.bel.tr adresinden çevrimiçi olarak veya 444 31 12 numaralı telefondan Şişli Belediyesi Çözüm Merkezi’ni arayarak başvuruda bulunabilecekler. Temmuz ayında başvurularını yapacak olan emeklilerden uygun olanlara 5 bin lira destek sağlanacak. Başvuru tarihleri ve detayları, Şişli Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere ikramiyelerden sonra bir ödeme müjdesi daha! O ilçede yaşayanlar 5 bin TL destek alabilecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz