1. Haberler
  2. Hayat
  3. Diziseverlere kötü haber: Now TV o dizinin yeni sezonuna onay vermedi! Dizi meğer geçen hafta final yapmış

Diziseverlere kötü haber: Now TV o dizinin yeni sezonuna onay vermedi! Dizi meğer geçen hafta final yapmış

featured
service

5 Haziran Çarşamba günü yayınlanan 30. bölümle seyirciyle son kez buluşan ‘Şahane Hayatım’ dizisinin ikinci sezonda da devam edeceği iddia edilmişti. Fakat Now TV’den yeni sezona onay çıkmaması sonrasında dizinin 30. bölümle final yaptığı anlaşıldı.

Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisinin ilk bölümü 1 Kasım 2023 tarihinde Now TV’de yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendi, senaryosunu ise Meriç Acemi, Çağla Kızılelma ve Yılmaz Şahin’in kaleme aldı.

Yurt’ta yer alan habere göre, ‘Şahane Hayatım’ dizisinin başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk yer alıyordu.

Hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor.

Şebnem’in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi (Serkan Keskin), şimdi başına sardığı ve çok etkilendiği cinayet başkomiseri Mesut (Onur Tuna), zengin kocanın kelime anlamı olan Onur (Yiğit Özşener), Onur’a musallat olmuş ve onu Şebnem’den boşatmaya çalışan Melisa (Nesrin Cavadzade) ve Şebnem’in asıl büyük düşmanı yüceler yücesi, Onur’un annesi Aysel (Sumru Yavrucuk) ile “Bir kadının kaç cephede savaşabilir?” sorusunun cevabı aşk, entrika, gerilim ve heyecan dolu sahnelerle izleyicilerle buluşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diziseverlere kötü haber: Now TV o dizinin yeni sezonuna onay vermedi! Dizi meğer geçen hafta final yapmış
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz