1. Haberler
  2. Hayat
  3. MasterChef başlamadan olaylar başladı! Fragmanla ortalık sallandı, “1 milyon basarım şampiyon o olacak”

MasterChef başlamadan olaylar başladı! Fragmanla ortalık sallandı, “1 milyon basarım şampiyon o olacak”

featured
service

Yeni sezon fragmanında, birbirinden farklı tarzda yarışmacılar yer alırken, eski şampiyon Metin Yavuz’un da kısa bir süre ekranda yer alması dikkat çekti. Yavuz, bir yarışmacıyı gördüğünde dayanamayarak Somer Şef ile telefon görüşmesi yaptı ve bu anlar izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Metin Yavuz, Somer Şef ile yaptığı telefon konuşmasında, “Şef ben hiç hayatımda böyle kumar hiçbir şey oynamadım. 1 milyon basarım garanti. Finalde şampiyon olacak” ifadelerini kullandı. Bu sözler, tanıtımın sosyal medyada viral olmasına neden oldu.

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu için sosyal medyada; “Bu sene aşırı heyecanlı olacağa benziyor”, “Yarışmacılar çok iyi”, “Bakalım kim birinci olacak” gibi yorumlar yapıldı. İzleyiciler, yarışmanın yeni sezonunu büyük bir heyecanla bekliyor.

MasterChef izleyicilerine sürpriz haber: Somer Şef gelir gelmez duyurdu!

Geçtiğimiz yıl All Star konseptiyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye’de, Tahsin ve Esra finale kalmıştı. Heyecan dolu final gecesinde, Esra MasterChef All Star 2023 şampiyonu olarak kupayı kaldırmıştı.

MasterChef 2024’ün yeni sezonu, heyecan dolu anları ve rekabet dolu mücadeleleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yeni sezonun favori yarışmacıları kimler olacak ve bu yılın şampiyonu kim olacak? Tüm bu soruların cevapları, MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunda!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MasterChef başlamadan olaylar başladı! Fragmanla ortalık sallandı, “1 milyon basarım şampiyon o olacak”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz