1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler bayram öncesi hesaplarda: Hesaplarınızı kontrol edin!

Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler bayram öncesi hesaplarda: Hesaplarınızı kontrol edin!

featured
service

Evde Bakım Yardımı kapsamında, tam bağımlı bireylerin ve ailelerinin ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla aylık 7.608 TL ödeme yapılacak. Bakan Göktaş, bu yardımların özellikle bayram öncesi öne çekildiğini vurgulayarak, ödemelerin yarın itibarıyla hesaplarda olacağını açıkladı.

Bakan Göktaş’ın açıklamalarına göre, Evde Bakım Yardımı ödemeleri bayram öncesinde tamamlanacak. Bu adımın, evlerinde bakılan vatandaşların ve ailelerinin bayram sürecini daha rahat geçirmelerine katkı sağlaması bekleniyor. Ödemelerin zamanında yapılmasıyla, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamaları ve bayram coşkusunu doyasıya yaşamaları hedefleniyor.

Bakanlık olarak, engelli bireylerin yaşam kalitelerini artırmak ve hak temelli politikalar geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Bakan Göktaş, Türkiye’nin gelecek vizyonunda sosyal yardımların şeffaf ve sürdürülebilir olmasını hedeflediklerini belirtti. Engelli bireylerin eğitimden sağlığa, güvenlikten istihdama kadar tüm temel haklarına erişimlerini desteklemeyi amaçlayan bu politikalar, toplumsal katılımı ve adaleti güçlendirmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler bayram öncesi hesaplarda: Hesaplarınızı kontrol edin!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz