1. Haberler
  2. Gündem
  3. Baklava fiyatları düştü, hücum başladı! İstanbul’un en ucuz baklavacısı: Fiyatı duyan güneş demedi bekledi

Baklava fiyatları düştü, hücum başladı! İstanbul’un en ucuz baklavacısı: Fiyatı duyan güneş demedi bekledi

featured
service

İstanbul Şirinevler’de bir işletmeci cevizli Baklavanın kilogram fiyatını 110 TL’den satarken fıstıklı Baklavanın kilogram fiyatını ise 210 TL’ye kadar düşürdü. Bu zamanda bu fiyatlara inanmayanlar ise koşa koşa soluğu baklavacının önünde aldı. İstanbul’da kurban bayramı tatsız olmaz diyenler saatlerce kuyrukta bekledi. İşletme çalışanları ise sıcak havada uzayan kuyrukta bekleyen vatandaşlara güneşten korunmaları için karton dağıttı.

Ucuz baklava almak isteyen Güngör Seven, “Baklava alacağım, nostalji olsun diye geliyoruz, biraz vaktimiz vardı. Bazı zamanlar alıyorum, yolum düşmezse başka yerden alıyorum. 4 kiloya kadar alacağım, uygun fiyata alacağım” dedi.

Her yıl baklava almak için aynı adrese geldiğini söyleyen Cemal Kaya, hem uygun fiyatlı hem de lezzetli olan bu baklavaları her yıl sofrada yer verdiğini söyledi. Geçtiğimiz yıl Baklavanın kilogram fiyatını 85 TL olduğunu söyleyen Kaya, Bahçelievler’den geldiğini belirterek bayram için 3 kilo tatlı alacağını vurguladı.

Kilosu 110 TL! Şirinevler'de ucuz baklava kuyruğu | Türkiye Gazetesi

İşletme sahibi Adil İpekli, vatandaşların Baklavaları beğenmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Çok şükür, bir bayram arifesine daha geldik. Değerli müşterilerimiz bizi yalnız bırakmadılar, sevdiler, bağırlarına bastılar, geliyorlar. Biz de elimizden geldiğince hızlı bir şekilde taleplerine karşılık vermeye çalışıyoruz. Biz hem piyasadan uygun olduğu için hem de kalitemizi bozmadığımız için, ikisini bir arada yürütebildiğimiz için aslında bu durumdayız. Sirkülasyondan kazanç elde ediyoruz. Sürüm olmadı mı bizim için bir anlamı olmuyor. Çok az kar marjlarıyla devam etmeye çalışıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baklava fiyatları düştü, hücum başladı! İstanbul’un en ucuz baklavacısı: Fiyatı duyan güneş demedi bekledi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz