1. Haberler
  2. Gündem
  3. Son dakika yeni ittifak kuruldu! Tam 5 parti bir araya geldi

Son dakika yeni ittifak kuruldu! Tam 5 parti bir araya geldi

featured
service

Ortak Bildiri ile Hedefler Belirlendi

Kurtuluş İttifakı’nın sözcülüğüne Milliyetçi Türkiye Partisi Genel Başkanı Ahmet Yılmaz getirildi. Beş partinin genel başkanları, yayımladıkları ortak bildiri ile ittifakın amaçlarını ve ilkelerini kamuoyuna duyurdu.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

İttifak Sözcüsü Ahmet Yılmaz Oldu

Beş siyasi liderin imzaladığı ortak bildiride şu ifadelere yer verildi: “Milletimizin ve devletimizin karşı karşıya kaldığı sorunları çözmek ve mutlu, huzurlu bir Türkiye inşa etmek amacıyla, ana meselelerde ‘Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ ilkesiyle Kurtuluş İttifakı adı altında birleşiyoruz. Türk ve Atatürk ile sorunu olmayan, Cumhuriyet değerlerine bağlı tüm kişi ve kurumları, adalet ve demokrasi mücadelemize katılmaya davet ediyoruz.”

Temel İlkeler ve Hedefler

Bildiride, milletin egemenlik haklarının yeniden iade edilmesi ve parlamenter demokrasiye dönüşün öncelikli hedefler arasında yer aldığı belirtildi. İttifak, hukukun üstünlüğünü esas alarak, güven ortamını tesis etmeyi amaçladığını duyurdu. Sınır güvenliğinin sağlanması, kaçak ve sığınmacı girişinin engellenmesi, mevcut kaçak ve sığınmacıların geri gönderilmesi, Cumhuriyet ve laiklik karşıtı odaklarla mücadele edilmesi de öncelikli politikalar arasında yer aldı.

Geniş Kapsamlı Politikalar Zamanla Açıklanacak

Kurtuluş İttifakı, adalet, hukuk, ekonomi, eğitim, sağlık, tarım, doğa, çevre, uluslararası ilişkiler ve milli güvenlik gibi konulardaki politikalarını zaman içinde detaylandıracağını açıkladı. İttifak, Türkiye’nin her alanında kapsamlı bir iyileşme ve reform süreci başlatmayı hedefliyor.

Davet ve İşbirliği Çağrısı

İttifak, tüm vatandaşları ve kurumları bu yeni siyasi hareketin bir parçası olmaya davet ediyor. Cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak, Türkiye’yi daha demokratik ve adil bir geleceğe taşımak için geniş tabanlı bir işbirliği hedefleniyor. Kurtuluş İttifakı, güçlü bir birliktelik ve kararlılıkla Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmeyi amaçlıyor.

Bu yeni ittifak, Türkiye’nin siyasetinde yeni bir dönemin habercisi olmayı hedefliyor. Kurtuluş İttifakı, birlik ve beraberlik ruhuyla ülkenin geleceğine yönelik umut verici adımlar atmayı planlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son dakika yeni ittifak kuruldu! Tam 5 parti bir araya geldi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz